Öneriniz nedir? Accent Blue 1.4 CVVT Prime 1.4 otomatik & manuel http://www.sahibinden.com/hyundai-accent-blue-1.4-cvvt-prime?sorting=date_desc 2009-2010 model - VW Jetta 1,4 TSI Comfortline 122 hp otomatik & manuel http://www.sahibinden.com/volkswage...ine?a5_min=2009&sorting=date_desc&a5_max=2010
Bakim maliyetleri tarafnda jetta k lm ve bakim parca tarafinda zararlak Lakin sinif tarafinda b segmentine c-d segmenti kosturuyor. İncw eleyip ince dokmak gerek. Marka onemli degil
aynı parayı verdikten sonra manuel jettayı seçerdim. tabi parasının karşılığında temiz olması şartıyla.
O kasa jettalarda tavan sarkması ve kapı kolu soyulması harici fazla bir sıkıntı yok, manuel vites alınabilir. Motor olarak 1.4 TSI'yi iyi araştırmak lazım, yakıtı normal değil ve LPG uymu yok. Yeni kitler gelecek ama onlarda şahin parası olacak. Konfor çok önemli değil derseniz blue daha doğru ve ekonomik bir tercih olur. İleriye yönelik değer kaybın olarak bakıldığında jetta avantajlı Türkiye'de.
Selamlar, 2 senede yüz bin yapmış araba her zaman risklidir. 100 binde 10 yaşında arabayı 2 yaşındakine tercih ederim. Onların çoğu filo çıkması kimin nasıl kullandığı belli değil. Sıfırdan şaşmayın derim.
Şimdi öncelikle blue ve jetta aynı sınıfta değiller ve verdiğin likteki fiyat aralıklarına göre Elantra alman mümkün Aracımla kaza yaptığımda sigorta bana ikame araç olarak Elantranın muadili olarak Jetta vermişti bir hafta kullandım jettayı benim kullandığım otomatik idi çünkü benim araçta otomatik olduğundan muadil vermek zorundalar o bir hafta boyunca jettayı test etme ve elantra ile karşılaştırma fırsatım oldu her açıdan bana göre elantranın yanından bile geçmemesi lazım 1.cisi fiyat donanım farkı benim arabadaki donanım jettada yoktu ama fiyatı 10.000 tl kadar daha fazla idi seriliğine diyecek yok tsi 122 beygir hakkını veriyor ama bu hakkı verirken karşılığını alıyor 2.cisi ben biraz keyfime düşkünüm rahatı severim bir hafta boyunca arabamı çok aradım jettaya sığmadım (Tamam kiloluyum ama elantrada sıkıntı çekmiyorum) uzak doğulu minik adamlar daha ferah araba yapmışlar devgibi almanlar içine nasıl sığıyorlar anlamış değilim.3.cüsü dizayn berbat albenisi yok cok sade görüntüsü var 4.cüsü iç fonksiyonellik bence zayıf iç kumandalar ergonomik değil kışın kullanmıştım klima kullanmadım ama kalorifer yeterli tabiki ama elantranınki kadar etkili değil. yazın başkasının aracına bindim klimada aynı öyle bizim araç çabucak buzhaneye dönüyor.Sessizliği dersen vasat ama elantrada göstergeye bakmassan motorun çalıştığını bilemessin Biraz uzun oldu ama o fiyatlara Elantrayıda değerlendir derim.
illaki o iki marka olacaksa hyundai daha makul parça fiyatlarına sahşp ama accent blue değilde elantra daha oturaklı olur derim şayet o kadar para verecek olsam ikisini de almazdım