Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent bir garip sorun

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda mt_44 tarafından 14 Ekim 2013 tarihinde açılan konu

1. mt_44

mt_44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    herkese selam 98 accent şöyle bir sorunum var başına gelen varmı bilmiyorum ama bilen varsa cevaplarsa çok menmun olurum... arabayı ilk çalıştırdım ve bekledim ısınmasını veya yola devam ettim hararet şöyle 30 35 civarı olunca birden fan açıyor devir yükseliyor arıza ışığı yanıyor ve 5 10 saniye sonra herşey normale dönüyor arıza ışığı sönüyor ancak bunu her zaman yapıyor tabi motor soğukken ilk çalışmada lpg yi tamamen devre dışı bıraktım sigortasını çıkarttım şu an benzinde kullanıyorum ancak aynı şeyi sürekli yapıyor ve bu jikle devreden çıkarken yapıyor çünki bunu yaptıktan sonra ilk çalışmada 1200 de olan devir bu hareketle birlikte 800 e düşüyor ve herşey normal cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum iyi akşamlar şimdiden hayırlı bayramlar...

2. ORHANcx

ORHANcx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ORHAN GUNDUZ
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    İlk tepkımesı anormal acılen dedıgım adrese gotur 88 sanayı 1.bolge gul otomotıv aracın sorunu karbırator veya trıger cunku dedın olay cok cıns gec kalma derım

Bu Sayfayı Paylaş