yumurta kasa accentimde arka rulman sesi geliyor, bir kaç usta değişecek dedi, Sorun şurada, rulman ayrıca çıkıp değişmiyor, porya komple değişecek diyor hyundai parçacısı, bir kaç yere fiyat sordum, tekine 100 tl civarında fiyat veriyorlar, bana biraz fazla geldi, aranızda arka teker rulmanı değiştiren ya da konu hakkında bilgisi olan var mı???
Bahsettiğiniz ürün bumu ? http://www.parcatreni.com/index.php?p=show&pid=27545&k_id=264&kn=Mekanik
80000 bin bakımında değiştirdim ama resimdeki gibi bir hal almamıştı bu ne olmuş böyle dağılmış sagdan ses geliyordu her ikisinide değiştirdim su anda ses kesildi sadece arka bilya değişti
yanlış hatırlamıyorsam 2006 da bende değiştirtmiştim. hunkoda. fiyatıda belirttiğin gibi bişeydi. servis fişini bulursam sana tam rakamı yazarım..
teşekkürler arkadaşlar, aynı sorundan bahsediyoruz, yukarıda bağlantısı verilen parça da benim dediğim parça, internette bir yerde 40 liraya buldum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. benim aslında sorunum şuydu: arka rulmanlar kendi başına değişiyor mu? poryanın mı değişmesi gerekiyor? yukarıdaki 2. fotoda gömülü porya görülüyor, büyük ihtimalle porya değişecek ama yanlız rulmanın değişme imkanı var mı?
bılyayı saglam cakabılırlerse poryaya gerek olmaz..ama bılyayı cakarken hasar verırlerse ılerıde yıne dagılır..servıse sordunuzmu ne kadar?servıste taktırısanız garantılı olacak yedek parca 2 yıl...
servis işçiliğe teker başına 40-50 dedi, sanırım özel serviste yaptıracağım, tabi önce nasıl bir parça değiştireceğimi tam olarak anlayayım da. normal arabalarda rulman 15-20 lira, bizimkinde porya değişince 80-90 lira oluyor. benim sıkıntım da bu.