arkadaşlar foruma yeni üye oldum accent kullanıcılarının yardımlarını bekliyorum öncelikle 2005 veya 2006 accentlerde 1.3 ve 1.6 motorlardan hangisini tavsiye edersiniz artı ve eksileri nelerdir özellikle yakıt olarak cok büyük bi fark varmıdır
merhaba, hoşgeldin. bir tanıdığımda 2005 1,3 motor vardı ancak kasa 1120 kg olduğundan araç çok yakıyordu.(biz böyle düşündük) 1100 kg gibi bir ağırlık için 1,6 alman daha iyi olacaktır bence. 2003 sonrası kasalarda 1,3 motroların çok piyasası olmadığıda söylenebilir.
Eğer lpg düşünüyorsan1.6 benzinli tercih etmelisin. Çünkü 1.3 ler tüpe hiç uygun değil formu bir dolaşırsan sorunları anlarsın. Ama şunu söyleyeyim arabadan tad almak istiyorsan crd yi tercih etmelisin.Hem güçlü motor hemde yakıt ekonomik.Tüp ile uğraşmak durumunda kalmayacaksın.
1.3 'lerin uygun olmadığını nereden çıkardınız? Düzgün motaj yapılırsa her motorda randıman alırsınız.
arkadaşım 1.3 accent aldı üzerinde brc sıralı sistem tüp takılıydı ve yetkili servis montajı idi araba soğukken sürekli istop ediyodu ve benzinde çalışmıyodu ankarada götürmedik usta ve servis bırakmadısonuçta sorunu çözemedi ve arabayı elden çıkartıayrıca form sayfalarında 1.3 accent konularına bakarsanız aynı probleri görebilirsiniz ...
benim araba 1,3 benzinli 7 ay önce brc taktırduım.çok güzel sorunsuz çalısıyor.lpg yi de az yakıyor.çok memnunum.uzun yolda bile 170 bastığım oluyor performans kaybı yok.km de 120ile 150 krş yakıyor.
bende 1.3 admire LPG takalı 1.5 ay oldu gayet memnunum... yakıt yarı yarıya düştü... şu an km.de 150-160 bin yakıyorum... otobanda da 140-150 bastıgımda oluyor...
benim aracımda lavato var ben güç kaybına uğramıyorum arabam bakımlı ve 105 beygir belkide sebebi budur
Sizin aracınızda problem var diyerek nasıl genelleme yapabilirsin.Bu sitede milenyum kullanan onlarca arkadaşımız var onlar gayet memnunlar araçlarından.Eğer zamanında bakımını araba ile fazla ilgilenmez iseniz bu çok normal.İlk sahibimisiniz bilmiyorum ama.Lütfen yorumlara dikkat edelim
araba bakımlı olsunda motor 1.3 olmuş 1.5 olmuş farketmez.Yinede 1.3 almasan daha iyi olur. Düzenleyen : tugayt4
arkadaşlar açtığım diğer konuyada yazmıştım ekonomik durumum nedeniyle araç alımını bi süre erteledim ama yine forumdan konuları takip edicem
bnimde tavsiyem 1.5 milenyum yada 1.6 admireden yana (bu 1.3 ü kötüledğim anlamına gelmiyor) ben performanstan yana olduğum için tercihim 1.5 olurdu. Düzenleyen : Doganyanmis