slm arkadaşlar benim 2000 model accent in aküsünü 1 ay önce değiştirdim. değiştirmeden önce marşa basınca makinalı tüfrk sesi gibi ses çıkıyor ve marş basmıyordu.aracı vurdurarak çalıştırınca 3 gün marşa basınca çalışıyo 4.gün gene makinalı tüfek sesi gibi ses sonra akü bitiyo..aküsünü değiştirdikten sonra ilk 5 gün sorun yoktu.. şimdi yine aynı sorun yapıo.. 5-6 gün aracı çalıştırmayınca araç çalışmıyo.. makinalı tüfek sesi gibii tak tak.... sesi sonra akü bitiyo...aracın mars otamatiğine yeni role attırdım..yardımcı olursanız sevinirm slmlar... Düzenleyen : hayatii
marş motorunda sorun olmalı. Bilen arkadaşlar başına daha önce gelen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar
dinamodan değildir ya dinamodan olsa 2.3.4. günlerdede çalışmaz bi kez çalışır birdaha iteklemezsen çalışmaz
abicim arabanın aküsü boşalıyor . o yüzden araba çalışmıyor anlatmanıza göre. yoksa yeni aküyü 3-4 günde nasıl bitirsin.
bana aküden veya dinamodan kaynaklı gibi gelmedi.mars dişlisi veya volan dişlisi olabilir..en büyük hatayı yapmışsınız bence 2000model araç enjektörlüdür büyük ihtimalle enjektörlü araclar vurdurularak çalıştırılmaz..neyse geçmiş olsun..
15 saniyeden fazla marsa basma durumunda akü kendini tamamen bosaltıo die biliorum ben sizinde öle bi durum olmasın..benimde bu ara marsa basarken arada metal sürtünme sesi yapıo bosta dönüo çalısmıo 2.de alıo bunu arada yapıo...
neyse abicim sorunu bi çözülsün yaptrsında arkadaşımız bizde öğreniriz neyden kaynaklanıyormuşhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif