Selam aleyküm Arabam Accent Admire 1.5 Dizel 19.000 km.de 12.000 de aldım. aracımdan memnunum gerçekten fakat bir kaç gündür ufak kasislerde dahi ciddi sarsıntı hissediyorm arabada sebebi ne olabilir. halbuki bir kaç ay önce arka amasörleri değiştim biri resmen yerinde sallanıyor ve çok ses yapıyordu o zaman bile bu kadar sarsıntı yoktu. şimdi sebep ne olabilir? bir de klima soğutma konusunda epey düşük genel olarak mı böyledir yoksa bir sorun mu var? birde klimanın üzerindeki yeşil ışık ne işe yarıyor hala anlamadım. klimam sıcak da harika ama soğuğu yok gibi. son olarak hala kasetli orijinal radyo var arabada birine gittim önü sökmek gerek dedi yapamayabilirime yattı. bir de belkide radyo da uymaz buraya dedi. bu arabaya uygun radyo hangisidir. önerileriniz nedir. teşekkürler.
1.3 benzinlisi var bende klimada sogutmasi gercekten cok iyi sogutuyor sizin klimada sikinti var gazi yoktur belkide teyp için orta konsolun sokulmesi gerekiyor forumda konulari mevcut zor hicbir yani yok bardaklik altindaki 2 vida sokulur havalandirma yon ve hiz tuslari tamami sol veya sag tarafa ayarlaman lazim geri toplarken ayar karismamasi icin torpido gozunde 1 ve gaz pedalinin hemen yaninda 2 adet yonlendirme telleri var onlar yuvalarindan cikacak orta konsolu bardakliktan kastirarak sokeceksin. Teyp icin aldigin teybin kenarlarinda orjinal teybin kenarlarinda bulunan parcalarin takilmasi icin vida boslugu olmasi lazim pioneer da oluyor baska markalara bakmak lazim.
Bütün teypler sizin aracınıza olur, ayrıca araçlardaki klima sadece soğutma içindir ısınma için kalariferi kullanacaksınız yani klima düğmesinin üzerindeki yeşil ışık yanmayacak, Tapatalk for windows phone