19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent admire

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda uguryalınkılıç tarafından 6 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. uguryalınkılıç

uguryalınkılıç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelikle araıza yeni geldim 1982 doğumluyum
    araba almaya karar
    verdim.sizden yorumlarınızı bkliyorum
    sorum 1.3 admireler de baskı balata sorunu varmı.duymuştum.
    kasayı kaldıramıyomu.
    performansı düşükmü.
    rampada bayılıyomu.
    bunlar hakkında bilgi aklıcam cvplarınıza göre bi kararımı vericem
    ama sizden tek bi ricam var :sadece 1.3 admire kullannlar ve ya kullnmış olan kişiler
    cvp verrirse memnun olurum dahada sorularım luc0ak
    arkadaşlar bu konular neden kapatılıyor bilginiz varmı.. kusura bakmayın ama tekrar soruyorum:

2. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    alcaksan 1.6 yada 1.5 crdi al bunlarda hıc bı sorun yasamazsın. bu admıreler cok serı arac . bnde gecen haftalarda satmıstım. sımdı era - ford - renault arasında karar vermeye calısıom

3. uguryalınkılıç

uguryalınkılıç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yha anlamıyorum bu sitede admire binicilerimi yok lütfen cvplarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:

4. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hosgeldın hocam bende 1.3 admıre var her turlu konuda memnunum ufak tefek seyler cıkıyor ama masraflı bır arac degıl aracınızı tanıtın kısmında aracımı gorebılırsın memnunum bana yetıyor

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  6. akinGTi

akinGTi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.3 almaktansa 1.6 al her türlü avantajlı..
    1.5dizel yakıt olarak cimri araç tek dezavantajı motor sesli çalışıyor. sesi benim için sorun olmaz dersen dizeli de tavsiye ederim..

7. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    1.6 veya CRDI al bunlarda sorun yaşamazsın diyorsunda 1.3 alınca ne sorun yaşayacağını söylemiyorsun, söylesende bizde öğrensek? Bende 1.3 var 2006 model 30000 de ve otomatik, ve gayet memnunum acaba benim aracımdamı bir tuhaflık var?

8. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    1.6 hangi konularda avantajlı çok merak ediyorum. Aracından yüksek performans bekleyen zaten 1.3 motoru aklına bile getirmez, peki bunun dışında 1.6 nın ne avantajı var? Yakıtmı? konformu? Nedir?

9. akinGTi

akinGTi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kasayı kaldıramıyomu.
    performansı düşükmü.
    rampada bayılıyomu.

alıcı bunları göz önünde bulundurduğuna göre bende 1.6yı öneririm. aşağı yukarı 1.3 le 1.6 yakıt değerleri benzer iken neden 1.3 tavsiye edeyim. bu benim görüşüm kişisel egolara dönüştürmeyin olayı. sizde 1.3 olduğu halde tavsiye etmemem sizin aracınızda kusur olduğu anlamına gelmez.

10. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    küçük motor az yakar davası bitti 1.6 1.3 den daha seri hemen hemen yakıt degerleri aynı.1.3 ün düşük performansını 1.6 yakıt degeriyle yaşamak istiyorsanız sizin bileceginiz iş.1.6 daha donanımlı 1.3 e göre hemde

11. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bak kardeşim sen hiç 1.3 admire kullandın mı? Benim bundan önceki aracım 94 model Tempra 1.6 SX-AK idi ve çok temiz bakımlıydı. İzmir Çeşme otobanın Balçova üstünden geçen bölümünde (İzmirliler bilir yaklaşık 7 km Yokuş tur) Ben arabamı limitine kadar zorlama ma rağmen 80-90 la anca tırmanırdı 5. viteste. Şimdiki arabam 1.3 admire otomatik le inan çok zorlamadan rahatlıkla 120 ile tırmanıyor yokuşu. Sence bu performans yetersiz mi. Bence yeterli. Ben arabamdan daha fazla performans beklemiyorum. Bekleseydim zaten bu aracıma vereceğim para ile çok rahat 2000-2001 model vectra GT alırdım ve performans da ne 1.6 admire ne de CRDI yanına yaklaşamazdı.

12. akinGTi

akinGTi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iyi de sizin düşünceleriniz beni ilgilendirmiyor ki. ukalalık olarak algılamayın sakın, ama size göre yeterlidir başkasına göre yetersizdir. yukarıdaki kişi ne önerirsiniz diye sormuş ben tavsiyede bulundum. Koruyucu da benim dediğimi demiş yukarıda..

13. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

14. akinGTi

akinGTi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.6 yı veya CRDI tavsiye ederim sorun istemiyorsan" dediğinde bende o
    zaman 1.3 te ne sorun varmış diye onu soruyorum.

ben böyle birşey dedim mi arkadaşlar.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

15. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bak gene başa döndük genç kardeşim. Desenki 1.6 veya CRDI tavsiye ederim o zaman lafım yok ama sorun yaşamak istemiyorsan dersen, o zaman 1.3 lerde sorun var anlamına gelir, bilmem anlatabildimmi? Neyse fazla uzatmayalım bu konuyu.

16. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşım merak ediyorumda, 1.6 nın yakıt değerleri 1.3 le aynı ise Hyundai firması 1.3 leri yanlışlıklamı çıkarttı? 1.6 lar daha donanımlı derken? Ön sis farları, birde dış ısı göstergesi başka???

17. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Arkadaşlar tartışmanın ne anlamı var ikiside aynı araç 1.3 85hp 1.6 105 hp tabi arada performans anlamında fark olacak. Alacak olan arkadaşta performansa önem veriyorsa 1.6 alsın yok rampalarda bayılmasın klimayı açtığımda performans yerlere düşmesin yeter diyorsa pekala 1.3 te işini görür!!!

18. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    valla 1.3 tüplü kullanıyorum .çokta memnunum.yakıtı az ayrıca sis farı orjinal alarm yol bilgisatarı sürücü koltuğu yükseklik ayarı gibi donanımıda var . benim işimi görüyor.çekişide 1.6 gibi olmasada çok ta rahatsız etmiyor.ben memnunum .alacak arkadaşa tavsiye ederim.

19. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aynen bende bunu söylüyorum.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

20. krmzseytan

krmzseytan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaşlar bende de 1.3 63 hp tüplü accent ls mpı var admire soruyorsunuz sanırım o araçlar 85 hp sonuçta admire ler benim aracın yeni modeli olarak üretildiler hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum farklılıklar vardır tabiki ama ben genel olarak kendi aracıma göre yorum yapıyım isterseniz siz de benzer şekilde karşılaştırmaya çalışın: konya da oturuyorum öğrenciyim okulum da yaklaşık 7 km lik bir yokuş uzaklığında her gün mecburen o yokuşu çıkıyorum arabada kesinlikle performans sıkıntısı diye birşey yok kırmızı ışık kalkışta yokuş yukarı hem de bütün 1.6 lara kafa tutuyorum ve kısa mesafede inanması güç baş başa gidiyoruz sadece yakıt tüketimi çok artıyo tek sıkıntım o. arabayı 1.3 motor yapan mühendis zaten 850 kilo ya indirmiş bu da fazla fazla yetiyor şimdi tüp taktırdım benzin gibi yokuş çıkamıyor ama yine de yokuş yukarı hız alabiliyor. ben de araba alırken düşük motorların korkusunu hep yaşadım düşük motorda sıkıntı yaşayan insanlar genelde palio, corsa 1.2 benzinli araç kullanıcıları hyundai de ben böyle bir sorun hiç duymadım çok seri atik çewik bir araba

Bu Sayfayı Paylaş