arkadaşlar aracımın tamponun altına silikonlu led çekicemde elektriği nerden almalıyım arka sis farı yakmadı ledleri
ilginç çakmaktan falan denemekte fayda var şu anda aklıma gelenler bu paspasın altından kablo geçirerek yapılabilir diye düşünüyorum ama parklardan niye yanmadıgını hala çözemedim
6)Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. tek renk yazı fonu kullanınız. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçmeniz gerekiyor. "Yardım, lütfen, acil kişiye özel" gibi başlıklar derhal silinecektir. www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?3-HyundaiClubTR-com-forum-kuralları
hallettim çook güzel oldu da parkları sinyallere direk bağlıycamda sorun olurmu acaba hem led bağlı hemde sinyal olucak
ben eskort için parklardan aldım elektiriği.. bi açma kapama düğmesi bağlarsan içeriye istediğin zaman açıp kapatırsın.. ledler 12 v ile çalışır.. sinyal verirken de yanmasını istiyorsan bi sıra da sarı led diz altına, onlar için de sinyalden al elektiği olsun bitsin..