arkadaşlar ben admire almaya karar verdim. 2004-2006 model arası benzin+lpg li. ama 1.3 ile 1.6 arasında kaldım. arasında lpg de çok yakıt farkı varmı. aracın neyine dikkat etmem gerekiyor. malesef arabalarla ilgili bilgim yok. ilk arabam olacak. acemilik için idealmidir??
Oncelikle ucan teneke diyenlere bakma sorunsuz araclardir genel olarak.alirken şasi nosundan sorgula hasar pert kaydi varmi diye boya degisen varmi taksi cikmasimi km.kontrolu mutlaka yaptirin.motorlari lpg ye cok guzel uyum saglar ve performansi gayet iyidir alip duzenli bakim yaparsan kafa rahat binersiniz..sahsen ben admiremi satisa cikardim era almayi dusunuyorum ki hyundaiye cok karsiydim ama kullaninca cok farkli oldugunu anladim. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi Marka ve model arac alırsanız alın genelde aynı konulara dikkat edilir. Sabri Bey gerekli bir çok hususu açıklamış zaten bu Admire olmuş ,olmamış önemli değil.Tüm ikinci el arac alınmasında dikkat edilmesi gereken hususlardır.Ben 7 yıldır kullanıyorum.Son derecede memnunum.Parçaları da gayet uygundur.Bakımlarını nizami yaptırın uzun süre sıkıntısız kullanırsınız.Ben hiç lpg taktırmadım gerekte görmedim. 1.3 ile 1.6 arasında ki yakıt farkı nasıldır bilemem ama kesin olan şu vergileri 1.3 veya 1.6 olsun aynıdır.
Yakıt konusunda fark yok denecek kadar azdır. Denildiği gibi vergileri aynıdır. 1.3 motor 140 km den sonra motor sesi kafa ağrıtır heleki yüksek hızda 1.6 dan fazla yakar. Donanım farkı çok fazladır. Harita llambası yokluğu ve elektirikli aynalar çok aranacak özelliklerdir. Bütçe yeterli ise kesinlikle 1.6 al derim. Kaportası en sağlam accent admiredir. yol tutuşu en fazla accent admiredir. Şuan elimde 2 tane 1.6 admire var ikisi de satılık. bilen bilir admire uzmanı olduğumu
arkadaşlar hemen hemen aynı fiyatlara birde ww polo 1.4 comfortline var. ikisi arasında kaldım. yani 1.6 accent admire mi polo 1.4 comfortline mi.ne yapayım sizce. çok kararsız kaldım bu iki araç arasında.
usta karar senin yine ama benim eski arabam 2005 admire idi 1,3 dü iyiydi çok memnundum perte çıktı araç şimdi era kullanıyorum ve admire aracım 250,000 km deydi tık demedi lpg liydi parçası polaya göre ucuz polo parçası biraz pahalı diye biliyorum yinede karar senin
Admira denince aklima gelenler sorunsuzluk alim satimi kolay lpg ye uyumlu yedek parcasi cok ve ucuz motorunun bakimini zamaninsa yaptirir ve asiri hoyrat kullanmassan rahat 400 bin 500 bin km yol gider ayrica suspansuyon olarak kullanim olarak gayeet rahat aractirr ee daha ne istiyon kardesim 15 - 20 bandind binilebilecek en iyi arac GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi