accent admire gösterge lambalarını değiştirmek istiyorum da birsürü lamba var içinde onların farklı renginden mi bulmam gerekiyo anlamadm yardım ederseniz sewinirim )
https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=29517 bu konuda milenyum için yapılmış bir uygulama var. siz mevcut gösterge aydınlatmasının renginimi değiştirmek istiyorsunuz yoksa rengini değiştirmek mi istiyorsunuz. eğer göstergeyi söktüğünüzde lambalar göstergenin arkasında ise yani döndürerek çıkartabiliyorsanız. dipsiz ampül olması lazım yukarıdaki linkte verilen yöntemle istediğiniz renk yapabilirsiniz. eğer dipsiz ampül değilde gösterge aydınlatmaları smd led denilen aydınlatmalardansa o zaman işlem daha kolay smd ledleri istediğiniz renk şerit ledden söküp göstergelerdekiler ile değiştirmeniz gerekiyor. diy bölümünde çeşitli konular var onları incelerseniz daha çok fikir sahibi olursunuz. Düzenleyen : mursel_balci
ben değiştirdim arkadaşlar. standart gösterge ampullerinden (dipsiz) farklı bir ampul gösterge ampulu pilastik duyu ile birlikte satılıyor tanesi 2.5 tl
birçok yedek parçacıda mevcut özel olarak üretilen bir lamba değil.. birçok araçta ortak kullanılıyor. farklı renklerinin olduğunu düşünmüyorum zira olsada renk filmin altından yandığı için istediğiniz rengi yakalayamayabilirsiniz.. bir arkadaş özel mesaj çekmiş nasıl sökebilirm diye cevap yazamıyorum hata veriyor... gösterge saatinin üzerinde 2 tane yıldız uçlu vida söküldükten sonra çıta çok kolay birşekilde sökülüyor altında 4 tane daha göstergeyi sabitleyen vida var onlar söküldükten sonra kibarca çok zorlamadan göstergeyi kendinize çekip arkadaki lamba yuvalarına ulaşabilirsiniz.( zira göstergeyi bozacak olursanız ikinci eli 170tl )) Düzenleyen : talptek383