Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent admire gösterge lambaları

'Aracın İç Modifiyesi' forumunda sanal_korsan tarafından 7 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. sanal_korsan

sanal_korsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ömeRızvanoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    accent admire gösterge lambalarını değiştirmek istiyorum da birsürü lamba var içinde onların farklı renginden mi bulmam gerekiyo anlamadm :) yardım ederseniz sewinirim :))

2. furkamm

furkamm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bunu bende merak ediyorum cvp laırnızı bekliyoruz..

3. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=29517
    bu konuda milenyum için yapılmış bir uygulama var. siz mevcut gösterge aydınlatmasının renginimi değiştirmek istiyorsunuz yoksa rengini değiştirmek mi istiyorsunuz. eğer göstergeyi söktüğünüzde lambalar göstergenin arkasında ise yani döndürerek çıkartabiliyorsanız. dipsiz ampül olması lazım yukarıdaki linkte verilen yöntemle istediğiniz renk yapabilirsiniz. eğer dipsiz ampül değilde gösterge aydınlatmaları smd led denilen aydınlatmalardansa o zaman işlem daha kolay smd ledleri istediğiniz renk şerit ledden söküp göstergelerdekiler ile değiştirmeniz gerekiyor. diy bölümünde çeşitli konular var onları incelerseniz daha çok fikir sahibi olursunuz.
    Düzenleyen : mursel_balci

4. talptek383

talptek383 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben değiştirdim arkadaşlar. standart gösterge ampullerinden (dipsiz) farklı bir ampul gösterge ampulu pilastik duyu ile birlikte satılıyor tanesi 2.5 tl

5. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    nereden aldınız hangi renk resim vamı?

6. talptek383

talptek383 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    birçok yedek parçacıda mevcut özel olarak üretilen bir lamba değil.. birçok araçta ortak kullanılıyor. farklı renklerinin olduğunu düşünmüyorum zira olsada renk filmin altından yandığı için istediğiniz rengi yakalayamayabilirsiniz.. bir arkadaş özel mesaj çekmiş nasıl sökebilirm diye cevap yazamıyorum hata veriyor... gösterge saatinin üzerinde 2 tane yıldız uçlu vida söküldükten sonra çıta çok kolay birşekilde sökülüyor altında 4 tane daha göstergeyi sabitleyen vida var onlar söküldükten sonra kibarca çok zorlamadan göstergeyi kendinize çekip arkadaki lamba yuvalarına ulaşabilirsiniz.( zira göstergeyi bozacak olursanız ikinci eli 170tl :)))

Düzenleyen : talptek383

7. furkan_1990

furkan_1990 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Peki Bu Uygulamanın Resmını Koyarmısınız Renk Degıstıkten Sonra Nasıl Duruyor Merak Icındeyız

Bu Sayfayı Paylaş