Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent admire era

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda admire01 tarafından 31 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar hep tartısılmıstır bu üç model çoğu zamanda bu tartısma bılınmeyenlerın öğrenılmesi için fayda sağlamıştır ama pek bi neticeye varılmadı sanırım eskiyi yeniyi boşverelim bu üç modeli gerçek anlamda tartışalım hangisinin artıları daha fazla bunu irdeliyelim.

2. coupe 2..7

coupe 2..7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hepsinide kullandım ama
    era: aralarında en donanımlısı herhalde era ve aracın iç dizaynı çok süper yapılmış ama bazı sorunları var buna rağmen sınıfının en iyisi olabilir motoruda oldukça kuvvetlidir

admira: milenyumun makyaj geçirmiş hali gerçektende çok güzela ma bana sanki parçakısmışlar gibi geliyor admirada ama genelinde çok güzel araba
    ve milenyuma göre daha modern ama azcık tip yok:D motoruda iyidir

accent milenyum : bana göre aralarında en iyisi bu arabada dıştan baktınmı çok güzel bir tip var ama arkası biraz bozuk ama önden ve profilden baktınmı süper bir araba accent serisi arasında bana göre en uygun olan versiyonu buhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif1,5 16v 102 ps motoru ile eraya bile kafa tutabilecek şekilde

3. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    milenyum kasaydı sanırım.. grisi cok hoş duruyor, hele o stop lambalarının şekli passat gibi maşallah.. cok agır ve oturaklı bi havası var..

4. coupe 2..7

coupe 2..7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu 3 model arasında tabikide artısı en büyük olan eradır ve modern olanda eradır ama oturakve ve görüntü bakımından milenyum kasadır (benim fikrim) admiranın bana göre bir esksiği var kaputu ve arka sis lambasının tek oluşu eranında yumurta kasaya benzemesi sanki tavanı yumurta gibi milenyumun ise arka farlarını biraz daha güzel yapabilirlerdi :D

5. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    söylediklerinize bende katılıyorum fakat era ile admirelerin motorlarını bir tutmamak lazım sanırım çünkü arabada üstten çifteksantrik yani en iyi motorlardan biri diyebilirim era tabiki daha modern olmak zorunda çünkü daha yeni fakat dez avantajlarıda görselliğin dışında çok fazla yüksek olması virajlarda ve yuksek hızda problem yaratıyor motor kuvveti sanırım hiç bir admirenin 1.6 16 v ile kıyaslanamaz admire kullanıyorum diye söülüyorum mılenyumunda motoru bu özelliğe sahip

6. coupe 2..7

coupe 2..7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    elbette öyle eranın dez avantajı yüksek olması admira ve accent milenyumın motoruna diyecek hiç bir sözümüz yok biri 1,6 16v 105 ps öteki 1,5 16v 102 ps zaten bu motorlar üst seviyede bir motor oldukları için eranınki ile kıyaslanmaz :d ama ben genede soyliyeyim benim aralrında en çok hoşuma giden GRİ RENKTE ACCENT MİLENYUM KASALAR :D

7. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çizgilere renklere zevklere tabiki sözümüz yok erayıda araç alırken tercih edebilirdim fakar admirelerin sıfır olmadıgı için ve begendiğim için ikinci elini almak zorunda kaldım çokta memnunum tabiki admireninde dezavantajları yok değil araç almadan önce erayıda admireyide otobanda test ettim kendime göre admirede şunu gördüm motor zaten belli onu sölemiyorum bile fakat admire ile hızlandıkça araç içinde arbaya olan güven hissimde bir değişiklik hissetmedim hızlandıkça araç yere yapışıyor ve herhangi bir sarsıntı söz konusu değil ve süspansiyonu çok yumşak ve esnek iç dizaynıda okadar kötü olmadığı için ve motorunuda göz önünde bulunurdugum için admireyi seçtim benim seçim sebebim bunlar oldu milenyumun grisi gerçekten harika ama tabi biraz admireden küçük bir yapıya sahip

8. coupe 2..7

coupe 2..7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence milenyumla admira arasında pek bir fark yok gibime geliyor çünkü kasalarının yapısı bile aynı ama admirada birazdaha modernleşme olayı olmuş mesela cam kaldırma tuşlarında ışık var misal :D

9. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben arabamı çok seviyorum.Admiralar ile arasında pek bir fark ta yok gibi.Yumurta kasa ile kıyaslayınca tabi.Ama aracımı değiştirirsem ilerde Admira dizelle değiştiririm.

10. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ıç dizayn aynı olabılır ama dış dizany farlardan tutun stoplara kadar ve gözle görünmeyen birçok değişiklik var ama kabul ediyorum fazla göe hitap eden bi değişiklik yok

11. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    her 3 üde çok güzel hyundai ama banda era biraz yüksek geliyor bu yüzden pek ısınamadım eraya ama gerçekten arlarında en lüxü era (mrecedes gibi mübarek) ama dış dizayn bakımındanda milenyumu hiç birseye değişmem

12. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abartmayın bu kadar mercedes gıbıymıs...peh....guldurmeyın adamı...mantıklı yorumlayın.....paraya gore mal desenız anlarım sızlerı...bazılarıda demıs ler..admırenın 1,6 16v motorundan eranın 1,6 16v motoru daha ıyı demısler..bu ıse gulmekten baska bırsey yapılmaz...bunu yazanların herhalde teknolojıden haberı yok herhalde..hundayı acaba her model ve motor ıcın ayrı ayrıparca tasarlıyormu acaba...benım meslegım yedek parcacılık..2005 model elentra ıle 2004-2005 model getz te kullanılan supap tapetlerı aynı..var mı bunun daha gerısı..neden o arc ıcın ayrı bu arac ıcın ayrı parca tasarlamıyo..cunku malıyettttt...baska denıcek sey yok..yazmaya baslarsak...agzınız acık kalır....nıye 98 model h-100 panelvan ıle -2007 modelın ontorpıdoları aynı veya motorları..arac ucuz satıyor...gerısne ne gerek var...

13. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    burda paraya göre hiç birsey değerlendirilmiyor. eraya mercedes gibi dediysekte lafın gelişi dedik senin arabanın iç dizaynı ile eranınki birmi veya milenyumunki ile eranın iç dizaynı birmi biz burda mercedes gibi derken iç dizaynından bahsediyoruz

14. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gercekten degerlendırsenız ıyı olur..arabanın neresı ve mercedese benzıyor..ıcı veya dısı...:DD

15. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

valla dışı benzemesede içi bizimkinden daha güzel olduğu için mercedese benzettim gidipte şahine benzetecek halim yok ya https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

16. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ya arabam era diye demiyorum ama era daha güzel ondan sonrada bi alt modeli 2 nesil accent onun ön taraf çok hoşuma gidiyo ama era yı terçih ederim

17. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    parçaların aynı kullanılması gayet normal. diğer markalarda da aynı durum var.örneğin.WWgurubu seat .skoda ve jettada çağ ötesi 8 valflik 102 bg lik motor kullanmıyor mu.yada taureg ile Q7 İN 3000CC lik dizel motorları aynı değil mi.

18. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    admire bana daha çekici geliyor motor olarakta gayet iyi ,görünüm olarak admire eradan daha iyi daha oturaklı bir görüntüsü var bana göre.

19. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    admire daha estetik gelio milenyuma göre

20. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

admira milenyuma göre estetik derken neyi kast ettin ? dahamı oturaklı yani ?

Bu Sayfayı Paylaş