Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent admire ayağı gazdan çekince gelen uğultu

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Acidmaster tarafından 23 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. Acidmaster

Acidmaster Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar.2003 model accent admirem var.Aracımda 1-2-3 ve bazende 4 viteste de araç 2-2.5 devirden sonra ayağımı gazdan çekince motor tarafından sürtme sesi gibi bir ses geliyor.Motor kompresör sesi gibi değil sanki çamurluk lastıge surtermiş gibi bir ses.Motor yeniledim komple usta aracın daha önce kaza yağtıgını şasesin düzgün olmadıgını ve motoru kulaklara oturtmakdan zorlandıklarını motor komprese binince titreme yağtıgını soyledı.3-5 gün sonra başka bir ustaya gittim hyundai dan anlayan aracı liftere kaldırdı.arkasağ üst motor kulağını gösterdi(ön göğüsün tam altına denk geliyor) içinde bir lastik var o ölmüş bu yüzden motoru gerdiremiyormuş ve ses yapıyormuş böyle söyledi.Kulağın değişmesi gerektiğini söyledi.Ayrıca bu ses tümseğe çukuru girince aracın ön tarafı yaylanıpda yere yaklaştığında dahada artıyor.Acaba daha önce böyle problem yaşayan varmı.Ayrıca şanzıman sağlammış şüphelenenler için belirtmek istedim. Birde şu parçaların fiyatlarını bilen varsa memnun olurum Sol ön teker bilyası sağ arka teker bilyası sağ üst motor kulağı sağ iç aks kafası V kayış gergisi ve bilyaları.

2. Misafir

Misafir Guest

Fiyat konusunda bir bilgim yok ama ses sanırım ustalarındediği gibi motor kulaklarından kaynaklanıyor...

Bu Sayfayı Paylaş