Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Admire Almak İçin Tavsiyeler

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda omerkose tarafından 29 Mart 2026 22:11 tarihinde açılan konu

1. omerkose

omerkose Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ömer Köse
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ehliyetim yeni ve ilk kez araba almak istiyorum. Ankara’da trafik yoğun olduğu için otomatik kullanımı biraz daha basit olsun diye Accent tercih etmek istiyorum. Bazı yerlerde araştırma yaptığıma göre eski yıllanmış otomatik arabalar başını ağrıtır alma diyorlar ama bende kullanan çoğu accent kullanıcısından memnun olduğu duyduğum için bu arabaya yöneldim. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz daha önce hiç araba alışverişi yapmadım ve nelere dikkat etmek gerekiyor bilmiyorum açıkçası sizden tavsiyeler bekliyorum. İyi forumlar

2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,453
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Sürücü belgeniz hayırlı olsun. Tercih ettiğiniz arabadan forumumuzda kullanan arkadaşlarımız vardır , artı ve eksilerini yazacaklardır mutlaka.

3. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,419
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Foruma hoşgeldiniz. Hayırlı olsun. İlk arabanızı alacaksanız ve otomatik araç zorunluluk değilse ilk tercih düz vites ve benzinli araç tercih edilmelidir.

Ancak otomatik araç zorunlu ise tam otomatik ve benzinli ya da lpg'li araç tercih edilebilir. Bunun yanında bütçenize ve aracın kullanım şartlarına göre (evlimisiniz?, çocuk var mı? Eşiniz de aracı kullanacak mı? vs. gibi) mümkün olduğunca en yüksek model yılına sahip ve geçmişi bilinen bir araç bulmaya çalışmalısınız.

Sizin kullanım şartı ve bütçe nedir?

4. Alican07Antalya

Alican07Antalya Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ali Can
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 MPI (2014-2020)
    Arkadaşlar bilgili olan arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum.

5. Korkmazz17

Korkmazz17 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Yağmr Korkmazz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    ben düşünüyorum, bilgi verirseniz sevinirim

6. hsmsrn

hsmsrn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    355
    Ad Soyad:
    Hasim Sirin
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Admireler tam otomatik vitestir.Düzgün bakımları yapıldı ise baş ağrıtmaz.Şehir içi ağırlıklı kullanım olacak ve performans çok elzem değilse 1.3 motor haylice işinizi görecektir.Ama ben halihazırda 1.6 manuel kullanıcısıyım.Manuelin ve 1.6 motorun keyfi başka.Yakıt olarak emsallerine göre bir tık fazla ancak bakımlarını aksatmadığınız sürece sizi asla üzmez.2012 den bu yana marşına basar,düşünmeden istediğim yola giderim.Aralıkta yeni araca niyetlendim,accenti vermeye kıyamadım,ilave yanına aldım.Hala kaskoludur bu arada.Altı biraz alçaktır,dikkat etmezseniz sürtebilirsiniz.Onun haricinde sorunsuzluk abidesi olarak tanımlanabilir.Yeter ki bakımlısını bulun.ilk bakacağınız yer antifiriz deposu olsun.Eğer kahverengi,çamurumsu bir görüntü varsa ,dışı pırıl pırıl dahi olsa o arabadan koşarak uzaklaşın.Devamında 5w40 kaliteli yağ ile orijinal parçalarla bakım,triger seti değişimi,birde fren,debriyaj ile direksiyon hidtolik ve şanzuman yağı değişimleri,buji ve kablolarını yenileyin daha da arkanıza bakmayın alacağınız araçta.
    Ben alacak olsaydım bu dediklerimi harfiyen yapardım...

Son düzenleme: 30 Mart 2026 15:03

Bu Sayfayı Paylaş