Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Admire 2004 Çalışmaması veya zor Çalışması-Panelde "Check" yanıp sönüyor.

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda eritrositby tarafından 12 Kasım 2013 tarihinde açılan konu

1. eritrositby

eritrositby Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Arif KAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    2004 Model Accent Admire 1,3 LPG'li araç kullanıyorum. Sabahları ilk çalıştırdığımda kontağı çevirdiğimde marş basıyor fakat araç çalışmıyor, bu esnada panelde "Check" işareti yanıp sönüyor, ne kadar kontağı çevirsemde marş aldığı halde kesinlikle çalışmıyor. Bir kaç saat sonra tekrar denediğimde ise rahatlıkla çalışıyor. Daha sonra arabayı durdurup, daha sonra çalışma da bir sıkıntı olmuyor. Veya 6-7 kere kontağı çevirdikten sonra çalışıyor. Yani panelde "Check" yanıp sönüyorsa araç çalışmıyor. Bir müddet sonra çalışıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. eritrositby

eritrositby Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Arif KAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Tamirci beyininin elden geçtiğini anahtarların yeniden tanıtıldığını, krank sensörü ve orada bir parçanın da değiştirildiğini (İsmini hatırlayamıyorum, ) söyledi. Yaklaşık 1 ay kadar bir sıkıntı olmadı. Sonra dediğim gibi özellikle sabahları marş aldığı halde çalışmadı. Sonra bazen 15-20 dakika sonra veya 3-4 saat sonra çalıştı. Daha sonra gün içinde çalışmasında bir sıkıntı olmuyor. 2-3 gün sonra tekrar aynı şekilde çalışmıyor. Bu sabah epey uğraştım yine çalıştıramadım. Zaten kontağı çevirdiğimde check lambası yanıp sönünce büyük ihtimalle çalışmıyor. Başka önereceğiniz bir şey olabilir mi?

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  5. eritrositby

eritrositby Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Arif KAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Arabayı motorcuya bıraktım. Daha sonra elektrikçi ile tüm ateşleme sistemi gözden geçirildi. Röle , bujiler, buji kablosu ve krank sensörü değişti. Şimdi çok şükür rahat çalışıyor.

6. ekspit

ekspit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Marşa bastığımda immobilizer ışığı sönmüyor araç çalışmıyor. Anlamadığım nokta ışık sönmediği için mi araç çalışmıyor yoksa ateşlemediği için mi. Çünkü bazı ışıklar da araç çalıştıktan sonra sönüyor. İmmobilizer sorunu olduğunu düşünüyorum denemek için yedek anahtarım yok. Önce tamirciye mi gitmeli , anahtarcıya mı yoksa servisemı bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım.

Bu Sayfayı Paylaş