Arkadaşlar merhaba 2005 Accent admire aracım var araç 1500 devirde çok kötü bı titreme sesi geliyor ve bunu sadece 1500 devirde yapıyor alt veya üst devirlerde bı problem yok aynı zamanda geri viteste de yapıyor rölantide herhangi bir sıkıntı yok sadece giderken bu ses var ustaya götürdüm muhafaza titriyor dedi düşük devir diye ama 1500 devirin altında giderken titremeyen muhafaza ne iştir tam 1500 de titriyor lütfen bana bı yol gösterir misiniz bilgisi olan yazabilir mi
araçta gevşek bir parça varsa belli bir devirde aşırı titreme yapabilir. teknik olarak yanlış birşey yok. titreyen neyse onu bulup sabitlemeniz gerekir.
uzaktan söylemek zor, ama motor ya da şanzıman kulağı sorunlu olabilir. zaten belli bir ömrü var o parçaların. eskir yenilenmesi gerekir.
Ayar takozlarini kendim baktım takozlarda bı problem görmedim sesin şiddeti aracın solundan geliyor sanki direksiyonla şoför kapısı arasinda
Ses gelirken kapıya vurun bakalım seste sekme yaşanırsa kapının içinden geliyordur aracın solundan demeseydiniz benim araçta yolcu tarafının motor bölümünde bir parçanın ayağı kırılmıştı o vuruyordu onu söyleyecektim aynı sıkıntıları yaşamıştım
İşaretlediğim yerde bir parça var onun ayağı kırılmıştı belirli devirde ve yokuş yukarı durduğumuzda vurarak ses yapıyordu
Hocam arabadaki sesler bazan duyulan yerden aksi tarafta da olabiliyor. Geçmişte Astra arabamın egzoz askısı kopmuş , her virajda gelen sesten bıkmıştım , kanalda bakan ustalar bile fark etmedi , sonunda bir uzun yolda mola verdim ve arabanın alt kısmıyla beraber bakarken , eşim bagajı hızlıca kapatınca sesi duydum ve arızayı buldum. Muhtemeldir ki sizde de akla gelmeyecek bir yerde , gevşek , kırık veya sürten bir yer var. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi