Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Admire 1.5 Crdi Hararet Sorunu Lütfen Yardım..

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda yunus_65 tarafından 26 Ağustos 2016 tarihinde açılan konu

1. yunus_65

yunus_65 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Yunus Yunus
    Yaşadığınız Şehir:
    65-VAN
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Öncelikle merabalar forumda yeni sayılırm..benim 3 senedir accent admire 1.5 crdi aracım var ve hararet sorunum var çok soğudum gerçekten herşey yaptım üst kapak contası değişti radyatör değişti termostat değişti fan çalışıyor su eksiltme yok..herşeyi yaptım ama klima açık veya açık değil fark etmiyor rampa çıkınca veya düz yolda belli bir süreden sonra hararet yapıyor..sorunu ŞASE kablosunu çiftlemekle çözenler varmış forumda okudum..nedir bu olay lütfen bana yardım edin..nasıl yaptınız? nerde yaptırdınız? nasıl çözebilirim lütfen yardım edin..sizden ricam gerekirse foto çekip yollayabilirsnz..arabamı seviyorum ama gerçekten bu hararet sorunu yüzünden arabadan soğudum..yardımlarınızı bekliyorum dostlar.

2. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Forumu doğru okumuşsunuz bu konu hakkında birçok konu var hepsinde de çözüm eğer araç su kaynatmıyorsa ek şase çekmektir.bunu size şöyle açıklıyım akünün eksi kutbundan aracın şasesinde uygun herhangi bir yere kablo çekmek işinizi çözecektir kendiniz yapmak istemezseniz herhangi bir elektrikçiye gidin 2 dk da çekerler.

Sent from my iPad using Tapatalk

3. yunus_65

yunus_65 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Yunus Yunus
    Yaşadığınız Şehir:
    65-VAN
    Araç Modeli:
    Eksi kutbundan motor bloğuna çektirsem olur değilmi hocam? Hocam bazı arkadaşlar triger kayışının yanındaki şase kablosunu değiştirmişler. bazıları ise amortisör kule başından çekerek sorunu çözmüşler. ama nasıl yaptıkları anlaşılır değil..bu sorundan dolayı benim gibi çok kişi mağdur..ben herşeyi yaptım olmadı düzelmedi büyük ihtimalle şase kablosundan dolayı oluyor diye düşünüyorum..güzel bir anlatım olursa herkese faydalı olacaktır bnce. teşekkür ederim..

4. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Benim bildiğim motor bloğuyla uğraşmana gerek yok şaseden çek bir kablo yeter bütün aksam zaten eksi kutbundan dağalıp aynı bağlantıyla geldiği için değişen birşey olacağını sanmıyorum benden daha bilgili arkadaşlar zaten gördükleri zaman yanlışım varsa düzelteceklerdir

Sent from my iPad using Tapatalk

Bu Sayfayı Paylaş