Daha önce ayrı bir başlık altında Accent Admire'sinin koltuklarını deri kaplatan olup olmadığını sormuştum.Bu deri döşeme işi bende ayrı bir heves oldu ve hemen bir deri döşemeci ile anlaşıp koltukları ve yan kapıdöşemelerini deri kaplattım.Araç, gerçekten de görsel olarak daha iyi bir duruma geldi.Önceki koltuk döşemelerinden ve kapı döşemelerinden bir sıkıntım da yoktu.Satın aldığım kişi gayet iyi bakmıştı.Ancak her ne olursa olsun deri koltuk ayrı bir güzellik.Buarada kapı kollarını da değişip metal renk kapı kolları ile değiştirdim.Döşeme ile uyumlu bir kombinasyon oldu.
abi bu işe bulaşmışken direksiyonuda aradan çıkartsaydın keşke.koltuklar iyi olmuş yalnız dikiş için farklı renk ip kullanılsa daha iyi olur gibi ama böylede iyi güle güle kullanın.
Anlaştığım döşemeci direksiyonu kaplayamadığını söyledi.Şaşırmadım değil açıkçası.Ben de Pazartesi günü hepsiburada'dan aynı renk dikişli direksiyon kılıfı siparişi verdim.Gelince onu da dikip takmış olacağım.
Koltuklar ve yan döşemeler hepsi 350 TL.KApı kollarını önceden almıştım.Onlarında tanesi 15 TL tuttu.
hayırlı olsun gayet şık olmuş. hazır döşemeleri söktürmüşken koltuk ısıtmada koysaydınız keşke. soğuk günlerde iyi olur.
Koltuk ısıtma güzel olurdu tabi ama Rize'de ustalar o işlere pek girmiyor.İstanbul'da olsaydım koltuk ısıtma da seçenekler arasında olurdu kesinlikle. Düzenleyen : ÖĞRETMEN53
İşçilik konusunda çok fazla muadil görmediğim için tecrübeli değilim.Ancak aracın iç rengine göre tam uyum sağladı.Suni deri bile olsa araca cidden ayrı bir hava katıyor.
çok güzel olmuş, güle güle kullanın kapıları nasıl yapmış acaba, o parça çıkıyor mu ki? birde kapılarda neden desenli gibi, dikiş mi var? tek parça olsa daha güzel olurmuş bence
çok kaliteli bir işçilik yok özellikle koltuk başlıklarında ama bu fiyata süper diyebilirim. soğukta koltuklarda minder kullanmak zorunda kalacaksınız. hayırlı olsun.
Yaparken izleyemedim.Kapı içini komple çıkartmıştır herhalde.Kapı içi döşemelerinde deri üstüne dikiş atmış usta.Öyle bir desen uygulaması yapmak istemiş.Açıkçası ben de tek parça yapacağını düşünmüştüm.Ancak çok da sorun olmadı bence.
İşçilik için birşey söyleyemeyeceğim.Muadil bir tasarım bir tane gördüm nette ki onu da paylaşmıştım.Ona benzer bir işçilik oldu diyebilirim.Usta gene de iyi iş çıkarttı. Teşekkür ederim. Düzenleyen : ÖĞRETMEN53