Merhaba arkadaşlar benim 2006 model accent lpg li admire arabam var arabama gayet özen gösterir ve en ufak bir ses gelse çok incelerim yaklaşık 1 aydan beri arabamı çalıştırdığımda sarsıntılı çalışma problemi yaşıyorum motor çalışırken gaza basınca tak tak diye ses yapıyor ısınınca geçiyor. egzos patlak sesini andırıyor diye egzoscuya gittim herhangi bir patlak olmadığını söyledi. lpg arkadaşın yanına gittim oraya gidene kadar motor ısınmış oluyor o nedenle bir tespit yapamadı ayar atayım dedi bende kabul etmedim çünkü daha önce lpg ayarı ile çok sorun yaşadım.. Arabami her yere götürüp oynamak istememiyorum gaziantepde güvenebileceğim hyundaiden anlayan iyi özel servis var mı bilmiyorum bu nedenle bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim insallah bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır.böyle birseyi neden yapar tamirciye gidince nereye baktırmam gerekiyor. internete hava akis sensorleri olduğunu filan okumuştum onlardan yaparmı sizden görüş ve önerilerinizi bekliyorum bu arada arabamin bakımını yaptirdim belki onunla ilgili kaynaklanan bir sorundur diye fark eden birsey olmadi buji+buji kablosu filtreler yağ hepsini yaptırdım... sizin görüş ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursaniz sevinirim...