Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Admire 1.3 (2005)

'Accent Forum - Club' forumunda orcanius tarafından 25 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. orcanius

orcanius Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bende 2005 accent Admire var. aracımdan memnunum. 85 HP lik bir motor var bildiğiz üzere. Performans konusunda biraz daha artış olsun istiyorum. Lastikleri değiştireceğim. Hangi ölçüleri önerirsiniz?. Sportif olsun istiyorum. Şimdilik fabrika çıkış haliyle duruyor. ama zamanla değiştireceğim. birde aracın gaz pedalına fazla basınca kasarak hızlanıyor. pedaldan biraz çekince rahatlıyor. aracım OMVL marka sıralı lpg sistemli. Teşekkürler. Hyundai bence güzel ürünler üretiyor.... Değil mi ?

2. Misafir

Misafir Guest

Performanslı olsun isiyorsanız aracı benzinde kullanmanız lazım, LPG ile performans alamazsınız, pedala fazla basınca araç boğuluyor,pedala yedire yedire basın, güzel araçüretmese binmeyiz zaten....https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

3. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    çoskun abi yine konusmussun yani güzel araç üretmese binmeyiz zaten he:D hosuma gitti bu sözün:D

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    aracın yığılma problemini coskunun abininde dediği gibi yedire yedire hızlandıkca gaza basışını artır bak ozaman yığılıomu hızlanmak için can atar hale gelio tabiki benzinde yapar onuda:D

5. tamer27

tamer27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    birde vitesleri en az 3000 devirde yaparsan daha verimli oluyor.

bu araçlarda sevdiğim en güzel şey vites değiştirme. bende spring vardı gaza yüklenirdim hemen vites isterdi. bunlar böyle değil. biraz doyurmak gerekiyor buda keyif veriyor bana.

ayrıca ben bu günlerde yakıt tasarruf cihazı taktıracağım. tasarrufa çok ihtiyaç duymuyorum ama 10 beygir güç artışı garanti ediliyor. deneyince anlatırım.

6. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Hem tasarruf yapacak hem 10bg güç artacak varsa öyle mucize bir alet ben aracıma takmaya hazırım https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

7. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    bende 1.3 admire kullanıyorum. benimkide tüplü atiker marka. gazı diplesende kasma yok. bence arkadaş bir ayarlarına baktırsın

8. orcanius

orcanius Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    LPG den öncede aynı olay vardı. Benzinde de arkadaşalrın dediği gibi boğuluyor galiba. Zaten onuda yazdım az az verince sıkıntı yok. OMVL den de gayet memnumun. %98-100 arasında lpg yi yakarak atıyor tavsiye ederim.

9. hyalaz

hyalaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 2005 1,3 admaire var. benzinde biraz kasma yapıyordu . stafanelli marka tüp taktırdim.araba şimdi yırtıyor. ama 1,6 gibi değil.şu var yanlız yokuşlarda çekiş benzine göre %5 bir kayıp var. ama ani hızlanmalarda lpg daha hızlı. ben arabanın sınırlarını sonuna kadar zorladım
    180 km hıza ulaştım.

Bu Sayfayı Paylaş