Öncelikle herkese merhaba; Aşağıda resmini verdiğim araba gibi bir jant / Lastik uyumu istemiyorum :/ Olmasını istediğim aşağıdaki gibi i-30 ların görünümünü elde etmek; Bu noktada olay jant genişliği ve lastik seçiminde bitiyor sanırım... Bu nedenle 1 adet jant beğendim ve yukarıdaki görüntüyü alabilir miyim? Bunun için uygun lastik seçimi ne olmalı ya da seçimime benzer ancak yukarıdaki gibi duran bir jant/lastik öneriniz var mı? Seçimim: Kormetal Km446 Hb Tempest 7X16 Pcd 4X108 Et 20 Jant - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com Eğer bu oluyorsa, buna uygun, çok fazla abartmamak kaydıyla İnce yanaklı oval olmayan yani klasik lastiklerin dışında kalan Golf, i-30 vb. araçlardaki lastikler gibi bir lastik istiyorum öneriniz / teknik özellikleri nelerdir? Aracım: Ayrıca diğer önerilerinizi de bekliyorum. Çok teşekkür ederim..
Bir Site vardı dün baktım kia da paylaşmışlar arabana hangi jant uyuyorsa seciyorsun atıyorum şimdi . http://www.elektrony.cz/cs/ Oradaki yeşil arabaya basın modelinizi secin jant modellerini uygulayın. Yanma odasından gönderildi.
ben 2004 accente jant olayını çözmek için baya bir uğraşmıştım. beğenmekten kaynaklı bir sıkıntıydı benimki piyasada kormetal jantları çok yaygın fakat bilindik markaların birçoğuna göre daha ağır jantlar. benim deneyipte en uygun gördüklerim spoon tarzı yada çok kollu jantlardı. vereceğim linklerdeki jantlar gördüğüm ve denediğim kadarıyla (bana göre) en yakışan modeller. tercih sizin tabi. ikinci sıradaki jantı 3 gün kullandım. offset nedeniyle sürtme yapınca geri verdim ve 16 konig spoon taktım. üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 850 TL Mağazadan satılık sıfır - 150564146 Konig üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 850 TL Mağazadan satılık sıfır - 150538630 üretimi 14 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 499 TL Mağazadan satılık sıfır - 150541078
https://www.hyundaiclubtr.com/33665-accent-admire-16-icin-krom-aksesuar.html#post603214 şu linkteki aracı bi kontrol edin derim forumdaki Berkay arkadaşımızın.sizin arabanıza da gidecektir.