Arkadaşlar 2005 accent admira aracıma çok abartı olmucak şekilde müzik sistemi taktırmayı düşünüyorum. Yanlız anfi, subwoofer,haparlor konusunda bilgim yok fiyat ve kalite konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bütçem 300-500 TL arası. Teyb'de dahil yardım abilerim kardeşlerim.
300 liraya amfi subwoofer zor limiti 500 yaparsak eğer önereceğim teyp arabamda bulunan pioneer mvh-1400 ub 160 lira civarında bu modelde cd yok cd olsun derseniz mvh-1450 modeli var 200 lira civarında amfi kullanacaksanız mid takımı almanız iyi olur coaxiel (tweeter ı üstünde olanlar) yerine arkaya jbl cs-6c modeli var 16.5 cm 130 civarı ön kapılara da jbl-cs5 veya sony xsf-1337se modelleri var gayet güzel hoparlörler 80-100 lira arası bunlar da son olarak amfi ve subwoofer konusunda bir tecrübem yok bu yazdıklarım hep gördüğüm ve taktırdığım ürünlerdir.Ama subwooferda pioneer tavsiyemdir.Amfi konusunda sizi yanıltmak istemem birde hazır sistemler var onlarada bakabilirsiniz biraz daha uyguna geliyorlar saygılar
500 tl ye güzel kuvvetli bir sistem kurman bence mümkün değil benim aracımda 2005 admire 1 ay önce 240 tl pioneer 2450 aldım arkalara 250 tl ye 17 cm pinoeer kompenant ve önlere 150 tl yırtılmaz anfiye dayanıklı dragstar taktım anfiye ve subwoofer gerek kalmadı tavsiye ederim pinoeer 1450 ile 2450 arasında ses kalitesi farkı var ben ikisinide denedim. Eğer anfi ve sub da tavsiye istersen kalın süngerli jbl bas ve pıoneer anfi derim ortalama sadece anfi ve sub 500 tl Saygılarımla, iyi sürüşler,
Anfi olmadan haporlörlerden ne kadar verim alınabilir ? 500 TL bana bi sistem önerirmisiniz anfiyi 2. el alsam olurmu ?
temiz tamirsiz bi amfi bulursanız neden olmasın amfi olmadan güzel bir teyp ile ön kapılara 13 cm sony-pioneer-jbl-alpine markalarından biri ve arkaya da oval hoparlör çok güzel iş çıkartır fakat oval için pandizotu kestirmeniz gerekir kestirmek istemesseniz 16-17 cm coaxiel iş görür
Hazır sistem satan biyer buldum bunlar nasıl alınırmı http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ull-set-sok-fiyat-kapinda-ode-103913282/detay http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-plus-kablo-takimi-hediye-k.o-103633337/detay