Arkadaşlar 2. el araba satış sitelerinde ki fiyatlara kime sorduysam çok diyorlar. Bulunduğum yerde araba pazarı yok acaba Accent Admira 1.6 Oto Pazarı Fiyatları Nekadar ?
internet fiyatları ortalama 1000 tl fazla diyebiliriz genelde ama 1.6 admire modeline nedense paha biçemiyor, elantra parasına satıyor-alıyorlar. bu kısmını benim aklım almıyor
Piyasada çok kıt bir model fazla bulunmadığından çok uçuk fiyatlara satılıyor ben 2005 1.6 admirayi az kalsın 18 bin liraya alcaktım son anda vazgeçtim 20 bin liraya 2010 getz 1.5 vgt hy klm aldım
suan internet fiyatları çok abartı suan bizim arabayı satışa cıkarsak 2006 model admire 1.3 için isticeğimiz fiyat 15.000 tl ama nette bi bakıorum adam bitik admireye 17.000_18.000 fiyat cekmiş millette bunlara uyarak ne tuttursam die fiyatı havalarda tutuyor ve ben 15.000 tl yazssam bu arabada kesin bişey var gözüyle bakıcaklar kılı kırk yarıcaklar...
Ben de ilana 16500 yazdım, 15750'ye biriyle anlaştık, sanayide arabaya baktırdı, 2 parça boyalıydı, öyle de çıktı, iki ayrı motor ustası motoruna bir şey diyemedi, buna rağmen küçük kapı açma sırasında oluşan birkaç ezik gibi şeyleri sorun yaptı alıcı ve bir pazarlık daha yapmak istedi, satmadım tabii ki, bulunduğum şehirde bir vatandaş 16bin nakit almak için ısrar etti ancak ben vatandaşla yüz göz olmak istemedim, çünkü vatandaş saatlerimi çalmşıtı, iş yerinden boş yere izin almış oldum, ben de sinirle gidip 15'e galeriye bıraktım, on dakka içinde satışı da verdim, başım ağrımaz en azından. Arabam 2005 model, 143bin, 1.3 idi, galeri benden 15'e alıp 16500'e rahat satar, 1,6 için de 17,5 iyi sanırım temizse.