Admire aracima acik hava filtresi taktim normal filteriyi cikarip herhangi bi zarari olurmu kullanan varmi bole uzun sure arkadaslar RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buraya koydum baska yere malesef olmuyor en uygun bole sikinti olurmu sicak da uzun sure kullanan varmi bole RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan bir verim bekleme,ses duyacam diye sürekli yüksek devirde kullanırsan yakıt artar. Sıcak hava çektiği için çekişte düşme yaşayabilirsin. Sana böyle diyorum çünkü 1.4 mpi motor dacia solenzada direk boğazın üstüne filtre oturtmuştum ordan tecrübem var. SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
plastik hortumamı kelepçelediniz onu. o filtre olmamış.sağı solu gene kapalı. kutunun içine doğru uzatmanız mantıklı olmuş,kutuya hava nerden geliyorsa filtreyede ordan gelicek. nekadar soğuk okadar perf.artık bunu hissetmek size kalmış. 1-2 haftaya bende paylaşırım bu arada ,bu tarz filtre daha iyi olur
Aynen plastik hortuma kelepceledim baska turlu bulamadim ornek nasil yapilicagini ilk bole yapmistim bolede sicak ceker radyatorden diye degistirdim RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi