Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent 98 şamandıra sıkıntısı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda ceyrancı tarafından 24 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. ceyrancı

ceyrancı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaşlar benim arabam 98 1.3 LS benzinli aracımda 45 litre depo var aracımın içinde 4litre benzin varken26 litre benzin aldığımda benzin göstergem yarım depodan az gösteriyo ve bu nedenle çorlu hyundai servisine gittim aynısını onlara anlatım aracıma baktılar dedilerki şamandıranız bozuk tamam hemen yanisini takın dedim ve yenisi takıldı herşey tamam dediler arabayı alıp cıktım ve aradan bi hafta sonra yine aynı şekilde 26 litre benzin aldım aynı şekilde yarım depodan az gösterdi bu sefer servise gittim yine kontrol etiler sorun yok calışıyo dediler ama sorun devam ediyodu cunku aradan bi ay sonra depomu fulledim buseferde depo full dolu olduğu halde çeyrek depo boşmuş gibi gösteriyodu ve benzinim ceyrek depo azalmadan ibre oynamıyordu bunedenle yine servise gittim adamlar ayaryapabilmemiz için depoyu fullememiz gerekiyor dediler fulledim görduler ayarladık dediler fuldepo gösteriyordu obenzini bitirdiğimde buseferde depo da ceyrek depo varmış gibi gösteriyor ama ışık yanma başladı ve yine servise gittim gösterdim yine ayarladılar tamam oldu dediler yine depo full ken çeyrek depo eksik gösteriyor ve yine gitcem gibi yim haa bide şamandıra dışarıda cıkarıp denedimizde normal gösterge takılmadan çalışıyor arkadaşlar ben sirf bu nedenle 7-8 aydır gidip geliyorum ve servisle bulundun yer arasında 30 km var yani düşünün nekadar cok benzin gittini ve hala çözüm üretemediler şikayet etim interneten hyundai kendi sitesine kimse seslenmedi bu depo konusunda yardımcı olabilcek birileri vardır inşallah bide bu servisi gercekten şikayet edip sesimi duyuracam yer varmı yardımlarınızı bekliyorum

2. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Hocam ben hiç bizim aracın 45 lt aldığını bilmem 32L falanalıyordu(benzin çizgideyken)ayrıca hiç full çizgisine oturduğunu görmedim o çizginin biraz altında oluyor:)

3. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    benzin müşirinde yada göstergende bi sorun olabilir..

4. ceyrancı

ceyrancı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar şamdıra serviste sıfır takıldı ve jamandırayı depodan dişarı cıkarıp denedimizde göstergenin ibresi son cizgiye de cikiyor alt cızgıyede iniyor koray kardeşim arbamın şekli şemali aynı seninki gibi bende biraz modifiye gibi süsler ekledim arabama neyse ya şamandıra için ayın ayın 12 sine randavu alıp gidicem tabı bu zamana kadar yardımcı olan olursa gitmeye bilirim

5. ceyrancı

ceyrancı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yaa yardımcı olcak kimse yokmu ilk bu benimmi başıma geldi bu arıza

6. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    göstergede sorun olabilir...göstergenin hiç sökülmediğine eminsin di mi.?

7. ceyrancı

ceyrancı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    göstergede sorun olcanı sanmıyorum koray çünkü şamandırayı dişarı çıkarınca gösterge ibresi aşa yukarı son çizgilere kadar oynuyor aceba depodamı sıkıntı var şamandırayı depoya takınca ayar tutmuyo bilmiyorum ya en sonunda bulcaz bi çözüm ama bakalım nerden cıkcak

8. koray_tr78

koray_tr78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar bende de aynı sorun vardı. 1998 senesinden beri garanti süresi bitmeden 6-7 defa servise götürüldü, garanti bitiminden sonrada Bursa ve İstanbulda ayrı ayrı servislere gösterildi ancak bir çözüm bulunamadı. Alındığından beriaşağı yukarı 1\4 depo eksik gösteriyor, alıştım artık km hesabı yada göstergenin üzerine 1\4 depo ekleme yöntemi ile kullanıyorum.

Bu Sayfayı Paylaş