Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent 98 ls

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda fox9693 tarafından 31 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. fox9693

fox9693 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    jantlar 15 inç bulmak ve takmak kolay olmadı
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

2. emrihak

emrihak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kardeş on numara olmuş bu yumurta kasalara çelik jant kolay kolay yakıştıramıyorum. Bendede var ama kafama göre bulamadım daha jant. Lastik boyutların nedir?

3. Massallah jantlar süper allah kaza bala vermesin..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

4. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Maşallah çok güzel durmuş jantlar.Kazasız cezasız kullanın

5. fox9693

fox9693 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    jantlar 15 inç 195/50 ebatlı lastik kullanıyorum ama çamurluk ağızlarında biraz işlem yaptırmak zorunda kaldım

6. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    aramıza hoş geldiniz, aracınız çok güzelmiş,
    kazasız belasız inşallah

7. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ciiloop gibi 10 numara, maşallah

8. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Çok cici durmuş ehliyetimi bu kasada almıştım :)

9. şuanki halinde camurluklarda bir genişletme söz konusu varmı?? şuan da sanki yine lastikler biraz tasmış gibi duruyor ama çok güzel görünüm vermişhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

10. fox9693

fox9693 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çamurluk ağızlarında genişleme değilde ağız kısmındaki içeri doğru giren 2cm'lik kısmı alındı yoksa 4 kişi binince kasislerde lastik yanaklarına sürtüyordu ama şimdi 6 kişi binsede sorun yok

11. SefaŞAHİN

SefaŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Maşallah güzel duruyo.

12. bohem

bohem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eger bu jantlar güzelse ben harbiden cok zevksizim:D

13. emrihak

emrihak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Renkler ve zevkler tartışılmaz demişler beğenmediysen beğenmemişsindir zevksiz olmanla ne alakası var. :D

14. Birol Çalışkan

Birol Çalışkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    maşallahi var yenıde yıkanmış hortum ele verdı sizi :D

15. fox9693

fox9693 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yakından görürsen yakıştığını anlarsın zaten bu bijon aralığında fazla seçeneğin yok 13" jantları hiç takma kapaklar daha güzel duruyor
    hortum da evet yeni yıkamıştım ama bu konuda titizim arabamı her zaman böyle temiz kullanırım <div style="-: initial; -repeat: initial; -attachment: initial; -webkit--clip: initial; -webkit--origin: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; -: initial initial; ">
    <div style="-: initial; -repeat: initial; -attachment: initial; -webkit--clip: initial; -webkit--origin: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; -: initial initial; ">
    katılıyorum <div style="-: initial; -repeat: initial; -attachment: initial; -webkit--clip: initial; -webkit--origin: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; -: initial initial; ">

bu da aynı arabanın jantsız hali kararı siz verin [​IMG][​IMG]

Düzenleyen : fox9693

16. fox9693

fox9693 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ve şunu belirteyim bir çok accent sahibi bu jantları görüp hayran oldu bazılarıda bana sat diye teklif etti tabiki bundan daha güzel jantlar var ama hem çok pahalı (13" jant sıfırına lastik hariç 800 tl istediler) hemde davlumbazlar sıkıntı çıkartıyor 16"lısını gördüm büyük işlemler yapmadan sığmıyor ve çok pahalı sadece jant 1500 tl gibi fiyat çektiler

17. tabikide jantlı hali BENCE cok cok daha iyi...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

18. 35emrah35

35emrah35 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    konuyu hortlatacam arkadaşlar kusura bakmayın
    varmıdır başka böyle güzel yumurtalarda jant modelleri yumurta sahipleri sizlerde nasıl jantlar lastikler resimle bu konu altından devam edelim

Bu Sayfayı Paylaş