İlk göz ağrım, sucuklu yumurtam. Kendisiyle tanışalı henüz 1 ay oldu ama çok iyi bir ilişkimiz var. Boya bazlı bazı ihtiyaçları ve fikirlerinize ihtiyacı var. Alındığı ilk gün ki haliyle duruyor. Ne bir merkezi kilit, ne otomatik cam, tüp falan hiç bir şey yok. Manuel manuel takılıyoruz Değerlendirmelerinizi ve fikirlerinizi duymak isterim, şimdiden teşekkürler. Hyundai Accent LS 1998 KM: 95.000 Yakıt: Benzin http://u1312.hizliresim.com/1j/t/vvj39.jpg
aracınız diri görünüyor hayırlı olsun forumda aracınıza uygulayabileceğiniz ufak kullanışlı uygulamalar var aracınızı daha keyifli hale getirebilirsiniz
Önce bi yıkamak lazım rengi gayet canlı duruyor tozları görmezsek. ayna ve çıtaları imkanınız varsa gövde rengi çok güzel olacaktır.
Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim. Ön kaputta ve arka tamponda vernik atmaları var, onları bi yaptırabilsem çok daha güzel olacak inşallah. Tabi önce yıkamak gerekli Yıkanınca güzel parlıyor ama çok geçici, bir gün bile dayanmıyor. Parlaklık için ne önerirsiniz.
Valla daha iyisini bilenler vardır ama meguars ın ürününü pempeleşinceye kadar kızarmış seat ibiza da kullanıldığını gördüm sonuç kıpkırmızı . pasta cila harici başka ürünlerde var renk için galiba http://www.sonax.com.tr/2013-02-13-...parlatici-ve-koruyucu-cila-k-rm-z-296400.html
Haftasonu motoru temizleyeceğim arexons ile. Parlatmak içinde kendi başıma uygulayabileceğim bir malzeme bulursam sağlam bi bakım çalışması yapacağım
Aracınız gayet orjinal ve diri duruyor zaten o arka tamponun yanık olmasından belli benim araçta aynı renk 73.000 kmde
eğer boya takıntınız yok ise boyaatın derim güneş yanığı var iken resimlerini çekip saklayın yarın öbürgün satarken alıcıya gösterirsiniz resimleri bende tavanın köşesinde az bişey var bu arada kaça aldınız aracınızı ?
10.000TL ye aldım. Boya takıntım yoktur pek. Uygun ve düzgün iş yapabilecek bir yer bulabilirsem boyatacağım sanırım.
Forumu kirletmemek adına yeni konu açmak istemedim. Bir konuda bilgi almak istiyorum. Aracıma çelik jant taktıracağım ancak bu bijon aralığı konularını bilmiyorum. Tam olarak nasıl öğrenebilirim, ölçüleri ne olması gerekir.
Hayırlı olsun, Bende de 1.5 otomatiği vardı, çok memnundum, hyundai hastalığı onla başladı, bordo rengin en büyük sorunu vernik atması bende de aynı sıkıntı vardı, şimdi i20 kullanıyorum, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.