selam arkadaslar 97 model accent gls aldım 2 gun once aracımdan cok memnunum fakat ustunde orjınal teyp'i var nasıl sokebılırım yardımcı olabılırsenız cok sevınırım .
serkancım hosgeldın... Aracını kazasız belasız kullanman dileğiyle.. Sıte su anda uyuyor Bu konuda detaylı bılgısı olan arkadaslar yarın senı bılgılendırır..
orjinal teyp sökmediğim için bilmiyorum ama benim araçta başka bir teyp var. bu teybi sökmek için konsolu sökmeniz gerekiyor. küllüğü çıkarın arkasında iki adet vida var bu vidaları sökün. daha sonra 4 adet tırnak konsolu tutuyor düz ağızlı tornavida ile yada konsolu aşağıdan yukarı doğru çekerek çıkarabilirsiniz. konsol tamamen çıkmıyor arkasında kalorifer düğmeleri ve saat dörtlüler gibi bağlantılar var sadece teyp takacaksanız yukarıda bulunan saat ve dörtlülerin kablolarını sökün onlar klipsli olduğu için hemen çıkıyor. daha sonra konsolu biraz öne doğru yatırarak teypi çıkarabilirsiniz. benim teybin yanlarında ikişer adet vida var orjinali nasıl bilmiyorum. kolay gelsin
büyük ihtimalle vidayla bağlanmamıştır, vida yoksa iki tane çok ince düz tornavida alıp teybin iki yanından tam ortalayarak sokun, oradaki tırnakları açabilirsiniz böylece, oto teypçiler de söküyor aynı şekilde.
arkadaşım yumurta kasa accentlerin teyp sökümü aslında çok basit..aracın küllüğünü çıkar vede aşağıya doğru hafifce eğildiğinde 2 tane vida göreceksin o vidaları şök..daha sonra aracının konsolunu bilemiyorum ama benim kalörifer ayar sistemi dönmeli cinsden her ikisinide yuvadan çıkar ve tornavida felan yardımıyla konsolu kastırarak çıkarabilirsin...konsol hafif çıkacak hepsini çıkaramazsın zaten..teybinde 2-4 tane videsı çok net bir şekilde görebilirisin...bu kadarrr
Aramız hoş geldiniz. Hayırlı olsun. Yumurta Teyp paneli sökümü hakkında teknik kısmımızda açıklama yapılmıştır. Teyp hyundai orijinal teyp ise! Kültablası altında 2 vida vardır. öndeki tüm düğmeleri sökünüz. yanlardan çerçeveyi hafif kanırtarak dışarı alabilirsiniz. Çok ani gerdirmeyiniz. Forumun Teknik kısmı araştırınız.