Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent 2004 Yakıt Problemi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda ares242006 tarafından 30 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. ares242006

ares242006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar şimdi benim 2004 admira aracım var 1,3 benzinli 100 km yaklaşık 11-12 litre yakıyo. şimdi bu normal mi.. 1,3 olmasına karşın fazla yakması bazı problemlerden dolayı olabiliyormuş ama bu kadarı da fazla.. lamda sensorunu falan değiştirdim.. bu kelebek filan varmış onları temizlettim. hava fitre falan herşeyi değiştirdim. eksik klan bişi var mı. bide lpg donsem mi sizce.. şimdiden tşk ederim...

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    aracı çok sıkıştırıyorsanız normal ama şehir içi düz kullanımda bile bu değerler çok fazla. ayrıca eğer bir araç benzinde çok yakıyorsa lpgde de az yakmaz, çok yakmasına sebep olan şeyi bulmaya çalışın. şimdi benzinde 11 lt ise lpgde 13-14 tüketir. o da yine km başı 20 kuruşun üstü olur.

3. ufukyayla

ufukyayla Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bujilere bi baktır bence. Bir de motorun sesini dinle, düzensiz ise avans ayarına baktır.

Düzenleyen : ufukyayla

4. ares242006

ares242006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yanlayanaccent arkdaşım tabi arada sıkıştırıyoruz. ama yani nereye kadar hiç sıkılştırmadan 2000-3000 arası devirle gidiyorum çok az fark ediyo.şimdi yetkili servise vermem demek uğraş dur olmayan yerden bile hata çıkarıoyrlar. adam gibi bi usta bulamdım gitti vallahi.

Düzenleyen : ares242006

5. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    uzun yolda denemeniz belki faydalı olur. yani 80-90 arası sabit düz yolda gidince ne tüketiyor? bu tüketim fazlaysa sorun var demektir. 

6. ahmetbaydar

ahmetbaydar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Buji ve Buji kablolarını değiştirmenizi öneririm. Bujilerde ateşleme yeterli olmadığından yanma ve sıkıştırma verimli olmaz. Böylece yakıtın bir bölümü yanmadan dışarı atılır. Böyle durumlarda kesiklik de yapabilir.

Bu Sayfayı Paylaş