arkadaslar bende ve eniştemde milenyum kasa hyundai var ikimiz de cam rüzgarlığı istiyoruz.ankara eskişehir ve yakın sehirlerinde bulamadık. bulabilen beri gelsin.aslında nette var ama bi arkadas istemiş ona era göndermişler acıkcası ugrasmak da istemiyorum sorunlarla.help
Bende bir takım var Admire için, milenyumada uyar heralde kapıları aynı sonuçta, bir ay kullandım sonra 4'lüsünü buldum bunları söktüm.
Kapı kolu kromlarını ve rüzgarlıkları taktım Ahmet, kapı direklerinin kromlarını takamadım henüz zaman yok, inanmazsın buluşmadan bugüne birkez yıkayabildim arabayı, zaman bulup yıkasam resimlerini ekleyeceğim.
45 lira vermiştim bunlara perflex, 30 tl'ye veririm sana, 4'lü takımı yedpa'da bir firmada buldum ama son takımdı, koreden ithal ediyolar, üzerlerinde Verna yazıyo (accent'in koredeki adı verna) 65 tl verdim bunlarada, tekrar getiricekmisiniz dedim eğer talep olursa getiriz ama en az 20 takım almanız lazım demişlerdi https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=16483istersen spoilerda var Düzenleyen : aretias