Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent 2002 cam rüzgarlığı lazım acil. :(

'Accent Forum - Club' forumunda zızzz tarafından 3 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

1. zızzz

zızzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar bende ve eniştemde milenyum kasa hyundai var ikimiz de cam rüzgarlığı istiyoruz.ankara eskişehir ve yakın sehirlerinde bulamadık. bulabilen beri gelsin.aslında nette var ama bi arkadas istemiş ona era göndermişler acıkcası ugrasmak da istemiyorum sorunlarla.help:)

2. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bende bir takım var Admire için, milenyumada uyar heralde kapıları aynı sonuçta, bir ay kullandım sonra 4'lüsünü buldum bunları söktüm.

3. YJ 0091

YJ 0091 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    tayfun kromları taktın mı

4. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kapı kolu kromlarını ve rüzgarlıkları taktım Ahmet, kapı direklerinin kromlarını takamadım henüz zaman yok, inanmazsın buluşmadan bugüne birkez yıkayabildim arabayı, zaman bulup yıkasam resimlerini ekleyeceğim.

5. zızzz

zızzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dostum onlara ne istiyosun fiyat? öte yandan dörtlüsünü nerden buldun?

6. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    45 lira vermiştim bunlara perflex, 30 tl'ye veririm sana, 4'lü takımı yedpa'da bir firmada buldum ama son takımdı, koreden ithal ediyolar, üzerlerinde Verna yazıyo (accent'in koredeki adı verna) 65 tl verdim bunlarada, tekrar getiricekmisiniz dedim eğer talep olursa getiriz ama en az 20 takım almanız lazım demişlerdi

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=16483istersen spoilerda var :)
    Düzenleyen : aretias

Bu Sayfayı Paylaş