Selam Başlıkta belirttiğim model araca sahip olan arkadaşlar LPG Tüketim verilerinizi paylaşabilirmiyiz benim araçta Atiker sıralı mevcut ve 100Km 10 Lt gaz Ş.İçi tüketimi. Ben bu değerin daha düşük olması gerektiğini düşünüyorum 8.5 Lt gibi aceba yanılıyormuyum lütfen yakıt tüketimi ve etkileyen faktörler ile ilgili görüşlerinizi paylaşalım Düzenleyen : hunter
anlıyorum, vala benim ki litre fiyatı 20,8 den 85 km gidio 235 fln yakıo anlamadım ama tüpü yeni taktırdım
Ben de 2001 1,5gls sahibiyim. Tartarini var. 25lt gaz ile %90ı şehiriçi olmak üzere 230km. civarı gidiyor. Bazen 225, bazen de 235km oluyor. Haziranda 2 yıl olacak, 2 kez 245km. gördüm, sizin demenize göre 25lt ile 250km. yapıyorsunuz, çoğu şehiriçi ise değerler çok iyi. Bu arada 8,5 yakması için benzin tüketimizinin daha az olması gerekir. Yani ortalama 7lt yakması lazım ki 8,5lt de gaz olsun. Benim araç şehiriçi şu an 9,2lt. yakıyor. Gerisini anladınız sanırım.. Düzenleyen : Wolverine
Bizim Accentlerin şehiriçi fabrika değerleri de zaten 9lt. civarında. Lpg ile %35 kar ediliyor benzine göre, 9lt benzin yakan aracın lpg sarfiyatı da yaklaşık 11lt. dir(şehiriçi). Arkadaşın dediği gibi 8,5lt. lpg tüketimi için aracın şehiriçi 7lt. şehiriçi yakması lazım ki 2000-2002 kasa accentler için ben 7lt şehiriçi hiç durmadım, mümkün de değil gibi geliyor bana.. 8,5lt benzin ve 10lt. gaz olması gayet normal benim bildiğim..