Iyi forumlar arkadaslar foruma yeni uye oldum guzel foruma benziyor herkese iyi forumlar! Konuya gelecek olursak 1.6 admire alacagim biriyle gorustum bilmiyorum belki forum uyedir Arac 2004 Benzin/ LPG li KM 110 binde Degisen yok Sadece sag on kapida boya var Fiyat 25 bin istiyor Sizce nasil? Fiyat km vs iyi mi? Aracine ne gibi sorunlari var? 2 eli nasil admirelerin? Lutfen kullinici degilde alici gibi yorum yapin hepinize simdiden cevabiniz icin tesekkur ediyorum
Admire'lerin en çok tutulanıdır. Çok büyük kronik sorunu yoktur. Bildiğim kadarı ile sadece akünün şase bağlantısını güçlendirmek gerekiyor.
Fiyat olarak aracın rengi,çelik jant varmı,lastiklerin durumu,lpg kiti,muayene tarihi vs göz önünde bulundurmalısınız km orjinalse fena değil.belki 1 veya 2 bin lira daha aşağı alsanız iyi olur malum piyasada yüksek.accentin ikinci eli piyasada ekmek su gibi satılır piyasasınıda fazla öldürmez.almadan önce iyi bir ustaya gösterin derim son olarak
Sunu soylemeliyim ki ilk sahibinden 1.3 12V admire aldim 102 binde orjinal hic degiseni yok 1000₺ masraf yaptim ( fuzulu pasta cila boya koruma merkezi kilit otomatik cam kaldirma modulu 3M amerikan film 5 cam 4cam ruzgarlik orjinal sis farlari regulator ve gaz filtre degisimi son olarak gaz ayari) suan ki degeri 25.000₺ benim gozumde 1.6 icinde bunlar varsa evet fiyat iyi —•—•—•—•—•—•—•—•—•—•— @ Hyundai Accent Admire 1.3 MPI klm 2005 # white # #By_Topaloglu