Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent 1.5 yakıt için kesin tespit yapan varmı

'Sohbet' forumunda fırat322 tarafından 18 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. fırat322

fırat322 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar 99 accent 1.5 im var lpli benzinde kilometreye kaç kuruş yakıyor yeni tespit yapan varmı lpg yi söktürmeyi düşünüyorum da ona göre eğer gaz ile arasında 10 15 km oynuyorsa hiç tereddütsüz söktüreceğim

2. Adanus01

Adanus01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Slm Adana lı.Peki sen LPG de ne kadar yakıyorsun?

3. fırat322

fırat322 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba topram lpg de 1 1.5 ay öncesine kadar 10 tl lik gaz ile 55 60 km giderken son dönemlerde 10 tl lik gaz ile 30 35 km yi zor görüyor benzindede hiç deneyemedim benzinde çalışmasında sorun var pazartesi benzin sorunu biterse ona göre tüpü iptal ettirebilirim ben hastaneler kavsağıgında oturuyorum adana çimentoya gidip geldiğim zaman10 tl ilegaz dibe vuruyor kaç kere denedim yok çok yakıt artışı var

4. Adanus01

Adanus01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Söylediğin zaman zarfında LPG ye bu kadar farkı gerektirecek bir zam gelmedi.Enteresan bir fark oluşmuş...Şahin bile 10 TL lik gaz ile 30-35 km gidiyor...Karar vermeden önce Bir lpg ciye uğrasan önce.

5. fırat322

fırat322 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kaç tane lpg ci gezdim düz sistem olduğu için hep normaldir felan filan dediler lpg beyni ise öyle bir yere takmış ki takan bakmak isteyen ustalar bile adam akıllı beyne bakamadılar

6. Adanus01

Adanus01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sadece kulaktan duyma bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.Bu yakıt fazlalaşmasının beyinle birebir ilişkisi olduğunu duymuştum...

7. fırat322

fırat322 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bendeki lpg tartarini marka ve adanada sadece otogarın orda varmış fırsat bulup uğrayamadım eğer benzinde istediğim oran olmazsa lpg tankı hariç beyin vs hepsini değiştirmeyi düşünüyorum

Bu Sayfayı Paylaş