arkadaslar malum pazar kendime is cikarttim devir saati bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu bende on gostergeyi söküp devir saatini wd 40 ile temizledim.. soketlerine falan baktim temizledim yerine taktim. gostergeyi sokmek sanılandan kolay 4 vidaya bakiyor iş. sadece cikarirken tirnaklari zorlayıp kirmayin. devir saati cok şükür simdi hic çalışmıyor )) kontagi açınca ibre direkt 4 e cikiyor.. ibreyi kontak acikken sokup 0 a getiriyorum kontagi kapayip tekrar aciyorum ayni yerde duruyor. ) videosu bu linkte bi fikri olan var mi? bu ibreyi nerden temin temin edebilirim?
Arkadaşlar varmı fikri olan takometreyi tek değiştirsem aceba sorunu giderebilirmiyim? Netten sadece takometre için 200 lira istiyorlar.
Bir elektronikçiye yada takometreciye kontrol ettirsen daha iyi olmaz mı? Belki devrelerinde yada lehimlerinde bir sorun vardır.
@ai_torcuk doğrusu dediğin aslında ama bizim burası küçük yer bir elektrikçi bozuntusuna götürdüm hiç bir şey sormadan ve istifini bozmadan işi çokmuş gelecek hafta getirirsem bakabilirim dedi. bende kendi çabamla çözeyim istedim.
Anladım. Belki konuya hakim arkadaşlardan yorum gelir. Forumda gösterge, ışıklandırma, elektrik aksamı ile en çok uğraşan @mursel_balci dır. Belki bir yorum yapabilir.
Ilk önce test edilmesi gerekiyor devrenin. İhtimal üzerine para vermeyin. Yani hastalığa teşhis koymadan tedavi yapmayın kısacası. Hem paranizdan olursunuz, hemde zamanınız gider. Gerekirse yakında bir şehire gidip kontrol ettirin.
devir saatini ve soketi wd 40 ile temizledim daha kötü oldu. yanlis mi yaptim aceba? SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benimde bu km hız ibresi gercek degeri göstermiyor araba çalışmıyorken 5 km de duruyor elimle vurdugumda ibre 0 a düşüyor.hız yapınca gercek hızı göstermiyor.genelde dikkat ettim genelde yumurtalarda ibre gerçek değeri göstermiyor nedendir
Muhtemelen göstergenin arkasındaki kapasitörler bitmiş vaziyette. Ben olsam ilk iş onları değiştirirdim. Anladığım kadarıyla ECU'dan buraya bir voltaj geliyor. Gösterge de onu okuyor. Basit bir sistem.
arkadaslar devir saatini tekrar soktum gidip elektronikcide direncleri falan kontrol ettirdim sıkıntı yok dedi. ama beyinde olabilir ariza dedi. lehimleri tazeledi kontak spreyle temizledi. tekrar taktim değişen bir sey yok ayni. oto elektrikciye gittim çıkma al degisterelim problem saatte görünüyor dedi. bu devir saatinin çıkmasını bulabilecegim bi yer var mi? hanima arabayi öğrettiğim için devir saati önemli. bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mi? SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Wd 40i devre temizliğinde kullanmak yanlış olmuş. Wd 40 sıkılan yerleri kontak sprey kullanarak iyice temizleyip tekrar denemek gerek. ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki devir saatini söküp motoru çalıştırdığında, multimetre ile gelen sinyali ölçtün mü? DC Voltaj'a getir. Sen gaza bastıkça okuduğun değerin artması gerek mantıken.
@alperz o kadar teknik bilgiye sahip degilim ama dedigin cok mantıklı. şöyle ki geri iade verebilecegim bir devir saati alayim eger sorun devirde degilse iade ederim diye dusunuyorum. SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Küçük bir fener ampulü de bağlasan olur. sen gaz verdikçe ışık kuvvetleniyorsa saatte sorun vardır. Sabit yanıyorsa ya ECU'da ya da o çıkışta sorun vardır.
Sorunu çözdüm. Çıkma bir devir saati buldum eski birşeydi göstergeyi komple çıkarttım. Biraz tedirgin olmuştum bir yerlere zarar veririm diye ama oldukça basit. Direksiyon altından iki vida ve gösterge üzerine iki vida tutuyor. göstge camını çıkartıınca 4 vidayıda söküp hafifçe çekince geliyor. arkada 3 mandallı sokket var. onlarıda çıkartınca gösterge elinizde camını falan güzelce temizledim. devir saatini söküp çıkma devir saatini monte ettim. Gayet güzel çalışıyor hiç sıkıntı yok.
Çıkma devir saatini nereden buldunuz. bende de aynı sorun var. SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Sekoc internetten buldum. bir kaç ilan var bakabilirsin. Kendin değiştirebilirsin çok basit. Gidip 100 lira vereyim deme.. Benden değişim için 100 lira istediler