Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent 1.5 gls motor sorunu ?

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda manager2 tarafından 12 Mayıs 2015 tarihinde açılan konu

1. manager2

manager2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    emrah kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    arkadaşlar selamlar saygılar 1.5 gls 99 model accentim var yeni aldım alırken farkedemedim ama usta baktığın çok az bir yağ yakması var demişti arabanın şimdilierde arabayı çalıştırıp 1. viteste hafif gaz verip yürümeye başladığımda motordan çoook çok az güldür güldür diye hafif bir ses geliyor bu neden olabilir ve neyapmam gerekir yardım ederseniz çok sevinirim

2. turquasz

turquasz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Mehmet Ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    bu şekilde sana yardımcı olmamız imkansız.ancak bir usta dinleyerek sana cevap verebilir. ama tavsiyede bulunabilirim. çok kulak verme. dinledikçe ses duyarsın. ben kendimden biliyorum :)

3. manager2

manager2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    emrah kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    haklısın ama sanayidnde bıktım herkez yam yam olmuş sağlam bile olsa para hırsın bozuk diyorlar dediğim gibi sadece 1. viteste az gaz verip yürüyünce geliyor güldür güldür diye çook çok hafif bir ses neden oluyor anlamadım usta hafif yağ yakıyor demişti alırken bilerek aldım ama hemen motor bitmemiştir inşallah

4. musti5038

musti5038 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    mustafa yağmur
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    sa arkadaslar 2000 model hyundaı accent aracım var 1,5 gls yumurta kasa eksozdan mavı duman cıkıyo ama her zaman cıkmıyo ılk hareket ettıgınde cıkıyo bıraz motorda yağ eksıltme var ne yapmam lazım sorun nedır motor yaptırsam kaca cıkar bıde motorsılk 10w60 kullansam yararı olurmu yağ yakmasını kesermı sanırım 5000 km yarım lıtre felan yakıyo

Ekli dosyalar:

Bu Sayfayı Paylaş