Arkadaşlar merhaba 98 model 1.5 gls accent aracıma performans açık hava filtresi takmak istiyorum fakat filtrenin üst kapağının arka kısmında aşağıdaki resimlerde belirttiğim gibi fiş gibi kablo var ne kablosudur nasıl sökebilirim sorun olurmu yardım için şimdiden teşekkürler
s.a 98 accente performans hava filtresi taktım ve hava filtresine giren kablolar boşta kaldı çalıştığında enjeksiyon lambası sonmedi o benzıile mi alakalı
nedir bu bilen varmı, geçen usta bunu wd40la temizledi ne işe yarıyor wd-40 bozmasın bunu? bilen varmı bu neyin sensörüdür ne işe yarar.
O sensörün ne olduğunu bende merak ediyorum. benimkide yerinden çıkmış boş duruyordu (96 model 1.5 gls). tamirci o sensörün yerini boş görünce sensörün yeri olduğunu anlamadı ve buraya ne diye delik açmışlar diye plastik parçasıyla yapıştırdı. 1 hafta sonra tesadüf gördüm, boşta bir sensör olduğunu ve orda takılı olması gerektiğini anladım. ama benim araçta sönmeyen lamba falan yok. hafta sonu iyi bir tamircisine gidip baktırcam. sonucu yazarım.
hiç kimse bilmiyor ne olduğunu donanımhaberde maf sensörü akış sensörü diyenler oldu ama onlar farklı sanırım.