arkadaşlar merhaba.accent 1.5 gls 99 model aracım var.tüp yok aracımda.aküm patladı geçen hafta.daha sonra başka bir akü taktım.bu defa da 2gün sonra akü bitmişti.neyse takviye atarak ve vurdurarak çalıştırıp bindim gezdim.fakat dün aksamdan beri aracım çalışmıyor.başka bir dolu akü taktım.marş basıyor fakat gerisi gelmiyor.bende benzin yok diye düşündüm, şamandıram arızalı olduğu için düzgün gstermiyordu.fakat sonuç yine aynı.elektrikçi bir arkadaş heryere baktı.yakıt pompasına elektik geliyordu fakat yeterincebasmıyordu.az önce bosh marka yakıt pompasını taaktım.marşa bastım gene çalışmadı.bu defa aküden direk 2kablo çekip yakıt pompasının kablosuna değdirdim.pompa çalıştı.benzin basıyor gibiydi.fakat bu halde pompa hırhır basarken marş a basıyorum ama araba gene çalışmıyor.çıldırıcam artık.çözüm önerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim
birkaç tane soru var arkadaşlar.99 1.5gls de yakıt pompasının ucundaki torbadan başka benzin filtresi var mı ? varsa nerede? bu araçta kanister filtresi var mı ? varssa onun yeri nerede ?