merhaba 2005 model accent 1.5 crdi 60.000 km araç almak üzereyim bu araç hakkındaki görüşleriniz nelerdir. yakıt,sürüş ,yedek parça bakım tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Şirket aracımız aynısı, 2 senedir sık sık iş için kullanıyorum. Performansı çok iyi, ikinci viteste bile tam gaz yüklenince patinaj çektirebilirsin. Son hızı, ara hızlanmaları, performansı çok iyi. Fakat biraz sesli, yol tutuşu çok iyi değil, abs yoksa frenleri bayağı kötü. Tercih senin, fiyatı makulse bence alınabilecek bir araç. Fakat yazdığım dezavantajları mevcut.
atik seri bir motoru vardır cekişi cok hosuma gidior.sesli calısmasının haricinde problem cıkarmaz teyzeoğlunda var cok memnun tavsiye ederim
cevaplarınıza teşekkür ederim. ayrıca şuanda kullandığım araç fiat palio 1.6 16v 2001 model aracın süspansiyonu çok sert hyundai accent'in süspansiyonu nasıl ... Düzenleyen : gundr
süspansiyonu güzel ama size sunu diyeyeim altınızdaki 1,6 16v 2001 palio bundan daha seridir ona göre..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
Sürat yapmayı seven biri değilim .normalda 90km/h otoyolda 120 km/h süratle işim olmaz.o yüzden pek sıkıntı duymam.
bende 2002 CDRİ var ses okadar abartı çıkmıyor en önemlisi yağınısonrada bakımları düzenli yaparsan uzun süre binersin.... + En yüksek hızı 180 Km yapıyor Frenler idare eder hızına göre değişir. en azından şimdiye kadar ben durabildim. + parçaları öyle çok pahalı değil + sürüşü keyiflidir araç alçal olduğundan dolayı maddi olarak o civarda bi araç arıyorsan hyundai accent tam senlik... hayırlısı olsun
yedek parçası ucuzdur. ister orijinal ister yan sanayi heryerden parça bulabilirsin. yakıt tüketimi şehir içi kullanıma göre 6-7lt/100km kadar. sürüşü atak motorlu olduğu için zevklidir ve konforludur. motoru biraz sesliçalışır. kronik sorunu yoktur. bence fiyatına göre alınabilecek en iyi sedan dizel araçtır. Düzenleyen : mevcut
kullanan herkes hyundainin dizellerinden memnun bugün bayideydim, bir kişi geldi oda duymuş, çok övüyorlar hyundainin dizellerini almaya niyetleniyorum dedi.