iyi günler arkadaşlar ben yeni bir kullanıcıyım.2005 model Füme rengi bi Accent admire aldım aracla ilgili bilmem ve dikkat etmem gereken birşey varmı birde daha yakışıklı olması için jant ve lastik tavsiyelerinizi alabilirmiyim.şimdiden teşekkürler.
aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın aramıza hoş geldiniz sizinle aynı modeli kullanan arkadaşlar sizi araç hakkında bilgilendirecektir aktif forumlar dilerim
merhabalar aramıza hoşgeldiniz, bende mart 2009 dan beri admire kullanıyorum, şehiriçi ve şehirdışında deneme imkanım oldu, forumu araştırırsan yine güzel bilgiler bulabilirsin. benim tavsiyem kontağı ilk açtığında fırfırlı bi işaret var kızdırma bujilerini ısıtan onun sönmesini bekle sonra kontağı kapat tekrar aç tekrar kızdırsın, sabahları filan ilk çalıştırmaları ben öyle yapıyourm. çalışır çalışmaz 10 sn içinde hareket etme en azından 30 sn çalışsın stop ederken de öyle özellikle hızlı kullandığın zamanlar 1 dk filan rölantide çalıştır öyle stop et bunlar turbonun uzun süre sağlam çalışmasını sağlar. aklıma geldikçe yine yazarım, tekrar hayırlı olsun
Bunlar her ne kadar önemsiz ve basit gibi görünsede aslında bir o kadar değerli bilgiler.çok teşekkür ederim. Düzenleyen : HyundaiClub35
Kimsenin malını kötülemeye hakkınız olmadığı için attığınız mesaj silinmiştir. Düzenleyen : Coşkun Uçar
Hayırlı olmasını dilerim. Bende 2005 Crdı kullanıcısıyım. Sigorta kutusu problemi yaşadım. Nem almış dediler. 4-5 kez yolda kaldım. Yetkili servis garanti kapsamında çözdü. Aynı yerden mazot almanı tavsiye ederim. Araç aynı yakıta alışıyor ve daha az yakıyor.
Hayırlı olsun bende 2009 un 11 inci ayında 2006 accent admire crdi aldım şimdilik şikayetim yok aldığımda 43000km de idi şimdi 50000km oldu özzellikle uzun yolda hoş araba aile için ideal allah kaza bela vermesin
Bende bir sene evvel aldım 2006 Dizel.Şu ana kadar mevcut bakımları dışında herhangi bir sorun yaşamadım. Allah kazasız-belasız kullanmak nasip etsin.
Hyundai zaten genel olarak sozrunsuz bir araba maşşallah, Bende 98 1.5 gls var bende bu model admire dizel düşünüyorum, Köksal Yılmaz ın turbo hakkında dedikleri kesinlikle doğru yoksa turboyu 100.000. kilometrede bitirirsin şehir içi kullanımda stop etmeden en az 30 sn beklet uzun yol sonrası 1 dk turbonun ömrünü 3 e 4 e katlarsın.