Selamlar accent bakiyorum ilk arabam olacak. butcem suanlik 1.3 accent kurtariyor 1.3 un hangi modelleri enjeksiyonlu ve klimali ? karburatorlu arac istemiyorm. bakimi temizligi exrta masraf olusturuyor ..gerekirse butceyi zorlayip 1.5 motor bakicam.
1.3 yumurta kasalar karburatorlu milenyum ve admire kasalar enjeksiyonlu. Yumurta kasa ve milenyum kasalarin bazilarinda klima var admire kasalarda klima var . Cekis ve performans kisiye gore degisir yakitta accentlerin hepsiekonomiktir
1.6 motor 1.3 den dahami az yakiyor ? sahibinden com da admireler 14-15 bin arasi degisiyor bu araclarin piyasasi boylemi kışinda aynimi yani ? arada 12bine de admire var ama masraf cikartacak araclar heralde bide 10bin tlye 2005 ustu taksi cikmalari var onlari alsam nasil olur
15 binden asagi temiz admire bulamazsiniz taksi cikma 10 bine alinir uzun sure binmek icin 5 masraf yapilirayni hesaba gelir
1.3 1.6dan neden az yakmaz. sebebi küçük hacimli motor olması ve arabanın ağır olması, üstünede yolcu ve yük bindimi birde hızlı sürmeye kalkışırsan araba az yakmaz. Rampada da mutlaka vites düşürmek zorunda kalırsın. yoksa 2side ekonomiktir. Benim araç 1.3 lpg yakıtı olarak 100 km de 9-10 lt. arası yakıyor. bazen dizellerden de az yakıyor.
sizce bu araç taksi çıkmasımıdır ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-bakmadan-gecme-161039898/detay/
4. Aydan beri satilmadiysa taksi çıkması yada farklı problemleri vardır. Fiyat düşük bence imla hatası Tapatalk yüzünden
bi arac buldum 1.5 gls ama klima yokmus klimasiz dedi. onda anlasicaz galiba tesekkurler GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir ay önce yumurta kasa 99 model 1.3 Lx aldım. 12.000tl verdim. Aslında piyasasının biraz üzerinde ama Dört usta gezdirip dördünden de olur alınca acımadım bastım parayı. 1.5 gls leri 11-12 bin tl arası bulmak biraz zor bulsan bile sorunlu çıkma ihtimali çok fazla. o yüzden 1.3 lx lere bakmanı tavsiye edebilirim. bir ayda 2500 km devirmiş biri olarak söyleyebileceğim şey eğer bastınmı fırlasın gitsin gibi bir takıntın yoksa, az yaksın çok gitsin, az çok konforlu olsun, zırt pırt arıza çıkartıp üzmesin, satması kolay olsun istiyorsan. yani aile arabası kıvamında bir arayıştaysan çok düşünme bul temizini al derim. Özetle bu paraya alabileceğin daha iyi bir araç yok.