Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent 1,3 modifiye

'Motor Modifiyesi' forumunda ESEN38 tarafından 7 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. ESEN38

ESEN38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    87
    Ad Soyad:
    Rahmi Topal
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    arkadaşlar bir ustayla görüştüm modifiye konusunda bana intika kit yapacak kendisi NONOCHARGER takacak birde depriyaj balatası volant dişlisinide 1500 cc lıklerden takacak bunlar yapılırsa ne gibi bir verim alabilirim

2. ESEN38

ESEN38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    87
    Ad Soyad:
    Rahmi Topal
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    yokmu bu konularda yorum yapacak birisi ya

3. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    paran çok galiba okadar masraf yapacağına 1.6 sını al performansı sana yeter

4. emre_RS

emre_RS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bunları yaptırırsan gercekten farkeder performan acısından ama bunları kim taktırmış kim kullanmış bir arstır derim

5. ESEN38

ESEN38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    87
    Ad Soyad:
    Rahmi Topal
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    bu işleri yapacak usta cok iyi bir usta benim talebim üzerine bunları yaparsak performansın artar dedi..
    param cok degil ama arabayı satıp yeni araba almak daha mı az masraf sırf alım satımı 600-700 ytl ufak tefek modifiyeyle benim sıkıntımı giderecek diye düşündügüm için boyle bir areaştırma yaptım

6. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Araç alım satımı 250 - 300 ytl 600 - 700 değil açık ve net söyliyim yapacağı uygulama bişeye yaramıycak ve boşuna paran gidecek ne yaparsan yap 1.3 motor nekadar performans alabilrsin almaya çalışman sadece motoru bitirir daha çok masrafın olur o masrafları göz önüne alınca arabayı değiştirmen daha mantıklı bence

7. Misafir

Misafir Guest

250 noter 160 sigorta 90 ruhsat ve takip işleri toplam 500 lira...ayrıca o arabaya okadar para harcayana ve uğraşana kadar direk 1,6al ona bin derim ben

8. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben arabayı aralık ayında aldım 250 ytl hepsi içindeydi

9. Misafir

Misafir Guest

yanlışın var ustacım.ocakta 106 sattım yumurta kasa accent aldım.106nın noteri 180milyondu accentin noteri 163 milyondu.sigorta yaptırdım 158milyondan ruhsat değiştirmeden sattım.3 ay önce getz aldım 250noter 160sigorta 90da ruhsat ve takipçilik parası.

10. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Notere zam gelmiştir ocak ayında 140 sigorta 180 falan yanlış hatırlamıyorsam noter 10 ytl de ruhsat için verdim sigortanın farkını unuttum ben eski sigortanın parasını bu sigortadan düşürdüm 350 ytl ye mal olmuş bana

11. ESEN38

ESEN38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    87
    Ad Soyad:
    Rahmi Topal
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    vallahı şasırdım ne diyecegimi ve ne yapacagımı biraz zamana bırakacagım herhalde bu tur uygulamalar motora zarar verecegini bile bile yaparmı bu usta arkadaşlar

12. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bişey diyemem nede olsa Kayserili https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

13. yigido

yigido Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    intake air kit pek fazla bi şe yaramaz

nanocharger hiç bir işe yaramayan bi düzenektir(araştırırsan kullananların%70 bunu söler)

ayrıca volan dişli uygulamasını da ilk defa duydum ve çok güldümhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

14. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ilk kez duyduğun bişeye nasıl gülebiliyorsun hayret bilmiyorsan bilmiyorum de biliyormuş gibi davranma

15. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    İntake Kit doğru düzgün uygulanırsa aracın motor hacminle orantılı mutlaka performans artışı sağlar..Nanocharger gerçekten yararlı bir alet bizzat deneme testinde gördüm..Volan dişlisi hakkında bilgim yok..

16. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu nanocharger yakıt tasarrıf sistemi değilmi ???

17. stylance

stylance Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hangi noter bu ya 250 ytl alan artık noterler bakmıyor bu işe trafiğe gidiyorsun cok fazla bişey tutmuyor

ayrıca 160 ytl sigorta demişsin zorunlu trafik sigortası artık serbest piyasada her firma bir önceki yıl trafik sigortanla hasar yaptırmadıysan ayrı indirim uyguluyor 2008 model araçlar suan 100 120 ytl arası sigorta yapılıyor

neyse asıl konuya dönelim modifiye işine gireceksen cok iyi araştır motorunu eline alabilirsin cok usta bir yere tam anlamıyla yaptır suan insanlar 10 - 15 ps için dünya para harcıyor yoksa dediğim gibi motoru eline alma

isterizki herkesin arabası az vergi acısından küçük cc olsun ama cok ps üretsin bunu istemekte paraya göre

şimdi sen 1.3 olan accente tutup nanocharger taktırır ve chip yaptırırsan maliyeti 1000ytlyi bulmaz belki dahada az tutar ama herzaman bu işe işi bilenle cıkmak gerekir bence

suan bir erayı örnek alalım 1.5 crdi 110 ps 240 tork üretiyor

bu aractan normal şartlarda alınacak max performans zaten budur bu şartlarda bu motor sorunsuz şekilde çalısır

ama bir chiple yazılımıyla oynarsak bu motordan daha fazla ps daha fazla NM tork üretmesini istersek orantılı olarak pistonları subapları motor kapagı dahil yakıt sistemi ve bunlara baglı tüm ekipmanları güçlendirmemiz lazım yada istediğimiz fazladan 15-20 hp gücü bu ekipmanlara bölünmüş olarak vermeliyiz aksinde motorun da randıman vermesi beklenemez

18. stylance

stylance Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    nanocharcer motorun daha rahat çalışmasını düzenler bu sayede yakıt ekonomisi saglar ve belirli ölçüdede performans artırır yani alt devirlerde aracınızın daha canlı olmasını saglar
    atıyorum herzaman aracınızla 2. viteste cıktıgınız yokusu bu sefer 3. viteste düşük devirde sübaplarınız vurmadan cıkabilirsiniz

19. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  20. Misafir

Misafir Guest

eyy allahım dostum yalan söleme gibi bi huyum yoktur.eğer çok mrk ediyorsa kanıtlarıyla birlikte koyabilirim siteye.sen son arabanı 3 sene önce falan aldın sanırım.ayrıca noterler henüz aradan çekilmedi.herşeyi henüz trafik yapmıyordu.en azından 3 ay öncesine kadar.şuanda durum nedir bilemem.ayrıca aracının marka ve modeli ne olursa olsun ilk sene 158 ytl ödüyosun senin dediğin kazasızlık indirimi sonraki senelerde uygulanıyor.

Bu Sayfayı Paylaş