Merhaba arkadaşlar. 2008 model Accent Era 1,5 CRDİ aracımın direksiyon kutusunda (hidrolik ) boşluk var. Yolda giderken herhangi bir sıkıntı yaratmıyor şu an için. Fakat park halinde dururken oynattığımda tık tık diye ses geliyor. Direksiyon kutusunun orijinali 1650 tl civarında. Birde 300 - 500 tl arasında değişen kore malı direksiyon kutuları var (garantisi olan ).Şu an için orijinalini alamam. Ben bu aracı 3 ay önce aldım ve nasipse en fazla 2 sene daha kullanırım. Bu durumda bana ne önerirsiniz.Teşekkürler
Tamir ettirebilirsiniz. Sag kolunda tikirti burcu var, ondan yapiyor olabilir. http://www.sahibinden.com/ilan/yede...tikirti-burcu-56555-1c100-era-134988263/detay
Yöneticim ustam ile görüştüm.Parçayı değiştireceğim ama usta bazen tam verim alınamadığını söylüyor.İnşallah bir sorun çıkmaz.Çıkarsada uygun fiyatlı garantili bir kutu ile değiştireceğim.
Tamir edilirken detayları resimlerseniz bizler içinde faydalı olur. Bende kutuyu sökmeyi düşünüyorum.
Biraz yoğun çalışıyorum. İnşallah başında bekleyecek zamanım olur da paylaşırım. Parçanın siparişini verdim, bakalım sonuç ne olacak. Eğer sonuç olumlu olursa sizi bilgilendiririm.