Sevgili arkadaşlar. Bir hafta süre ile acarkente gelip gideceğim. Yolculuk olarak metrobüs kullanmayı düşünüyorum. Acaba nasıl kolay ve hızlı gidebilirim...
Cevizlibağdan 500T. Kavacık Köprüsünde inip , Oradan başka bir araca binmelisin.. 500T Şoförlerinin %90 ı Psikopattır ( Arka arkaya dakika başı geçmesi sebebiyle ) , Trafik kurallarını hiçe sayarlar bu sebeple en hızlı şekilde ulaşımı sağlarlar.
Arada çok durak yok. Cevizlibağtan sonra 4,5 durak var. Tahminen c.bağdan yarım saatte gider. Zaten başka ulaşım yolu yok. Kavacık Köprünün hemen yanı kalıyor. Mecidiyeköyden kalkan araçlarda var ama. 2 sinide denersin hangisi işine gelirse. Ama dönüşte kesinlikle 500T Şöyle bostancı tarafından binseydin ne demek istediğimi anlardın Son gaz Sol şeridi kapıyolar
ok 500 T favori olur bana abicim çok sağolasın galiba en iyi bu yöntem olur. Metrobüs Cevizlibağ +500 T Kavacık ordan da sorarak otobüsle giderim tahmini olarak da sabah 6.30 da çıksam 9.00 da orda olurum herhalde
Konuyla ilgim yok ama çok dikkatimi çekti biz İzmirden bu kadar saatte Denizliye gideriz nerdeyse Allah Sabır Kolaylık versin
500 t uygun seçim fakat kavacıktan tan sonra acarkent ulaşım sıkıntılıdır 11çb otobüsü geçer ama her seferi geçmez iett sitesinden bakıp saatleri hakkında bilgi sahibi olmanızı tavsiye ederim Tapatalk Candır
Anladım bir de o var değilmi galiba arabayla gitsem daha uygun olacak. artık 1 depo benzin + çeyrek depo daha yer galiba ((