2010 dizel clasik 88 bg lik getz aldim bildigim kadariyla abs yok freni de kokleyip bi denemedim bunlarda abs var mi yok mu arkadaslar
Hic bisey yapmadan en basit anlamanin yolu arka tekerlekler kampana ise abs yok. Disk ise abs var . Tabi kaputu acip abs unitesine bakilabilir. Gosterge ekranindan isik kontrolu. Ve tabiki dip fren yapip konrol edilebilir
Bir dünya bedelle alınan arabaların ABS'siz ve arka camı manuel üretilmesi tuhaf. Getz'i Era'yı o kadar performanslı yapıp abs'siz yapan mühendisi saygıyla anıyorum Bu gerçi sadece hyundai'ye has bir şey değil tabi ki. Clio 4 aracım vardı joy pakette yokuş kalkış desteği, cruise control (hız sabitleme) hız sınırlayıcı, bluetooth bağlantılı usb çalarlı teyp vs. herşey varken arka camlar şahin kolu gibi çevirmeli..
en gıcık olduğum konudur manuel arka camlar.. koskoca firmalar nasıl kendilerine yakıştırıyorlar hayret ediyorum.. adam 2016 corsa almış hemde full diye övünüyor ama arka camlar manuel
Manuel arka camlarin guvenlik icin yapildigini duymustum. Olasi bir kaza aninda( özellikle suya, göle düşme) arabanin elektrik aksami calismadiginda kazazedelerin arabadan cikabilmesi icin manuel olarak yapiliyormus
Yani Mercedes, BMW, Porshe, Volvo vs. araçlar güvensiz diyorsunuz. Yaa bırakın böyle şeylere inanmayı. Ford Fiesta'nın boşunda arka camlar manuel güvenli, dolu pakette arka camlar elektrikli güvensiz mi yani? Milleti aptal yerine koymaya çalışan birinin uydurduğu şeyler bunlar.