Arkadaslar arabamda bir sorun var seyir halindeyken freni normal kulladigimda sanki abs devreye girmis gibi ayagima fren pedali vuruyor birde abs devreye giriyormu diye bircok kez denedim araba kizarliyor abs devreye girmiyor bircok araba kulladim abs devreye girdiginde tekerlerden sesten ve pedal dan anlasilir abs nin devreye girdigini ama aracimda abs devreye girmiyor frenciye gosterdim abs de bi skinti yok dedi bilgisi olan varmi tesekkur ederim ilginiz icin
Lastikleriniz kötü olabilir Ama normal frendede abs devreye giriyosa bence bi sıkıntı var iPhone 5S Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Normal baktığınızda tekerlekler kitleniyorsa ABS de sorun vardır mutlaka anladığım kadarıyla ABS Işığı yanmiyorsa özel vrya yetkili servise gösterin bilgisayara bağların orda cikacaktir
LAstikleri gecen hafta sifir taktirdim normal frende sadece pedal ayagimi titretiyo hafif frende yani
Kitlenme falan yapmiyor isıkta yanmiyor sadece bu aracta boyle birseyle karsilasiyorum dediginiz gobi yetkili servise gostermem gerek
era yı bilmiyorum ama tekerin aks ın üstünde dişli gibi parça var ve ona bakan sensör var sensör kaydıgında veya aks çok boşluk yaptıgında frene bastıgın an devreye girer hafif bassan bile , alt takımına baktır bide o sensöre baktırman lazm
yukarıdaki arkadaş söyleyince farkettim eger pedala yumuşak bastığınızda bir pedalda dalgalanma varsa disk aynalarında yamulma vardır önce onları kontrol ettirin %90 sorununuz çözülecektir.