Merhaba arkadaşlar bu getz bizim müsterimiz olan EROL abimin aracıdır kendisine sormadım ama yaşı 65/70 olması lazım ama bana taş çıkartıcak kadarda atletiktir:RpS_thumbup: kendisi abizim kadar arabalara meraklı ve aksesuarı çok seviyor işi olmasa buluşmaya gelicekti ama olmadı bende resimleri çekip sizlerle paylaşmak istedim olumlu olumsuz tüm yorumlara açık kaputtaki armayıda bizzat kendi döktürdü ve taktı aracına:RpS_thumbup:
Maşallah. Fakat arabayı çok fazla aşırı boğmuş. Daha sade aksesuarlarla daha güzel hale getirebilirdi. Tabi bu tür şeyler şahsi zevk meselesi.
İşte kendi zevki daha nerelere nikelaj yapacaktıda ben yakışmaz olmaz dedim aşırı kaçar dedim ama kafasında çok planlar var gerçekleştirmek istediği bakalım bizde onun yaşına gelince böyle kalabilecekmiyiz
kapı döşemelerini çok beğendim.. nasıl yapmış öğrenebilirmiyiz?? kaputtaki logo da aslında 2002-2005 elentraya güzel gider
Vallahi koray kardeşim normalde sadece göğüs kaplaması var biliyorsunuz ama o yapan yeri bulmuş adami kafaya alip kalip aldirmis birazda fark verip dört kapiyida yaptirdi onda Mercedes' vitoda var onda varmis kapılarda oda ondan ilham alarak yaptırmış GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
dıştan çok güzel görünüyor maşallah. kaputtaki armayı çalarlar, gözünün yaşına bakmazlar. Park ettiği yerlerde sökülüğp takılabiliyordur inşallah. Yalnız aracın içinde koyu renklerle aşırıya kaçarak biraz boğmuş bence. Dıştan parlak nikelajlı aksesuarlar, içerde ahşap ve koyu renkler hakim. Uyuşmamış gibi geldi bana, zevkler tartışılmaz tabiiki. Ben olsam içerde de krom ağırlıklı aksesuar ve kaplamaları tercih ederdim. Güle güle kullansız Allah kazadan beladan saklasın abimizi inşallah.
Valla serdar bey bir onu sormadım iyi akıl ettin ben yay'da takalım dedim kabul etmedi yazılımada sıcak bakıcagını sanmıyorum çok hız meraklısı değil çünkü torunları okula götürüp getiriyor ama yinede sorarım damadı degiştirelim arabayı diyor aklında yeni İ30 ve yeni kasa C180 var belki onu alır bilmiyorum damat sağlam anlıyacağınız Mercek olayını sordum yok dedi benimkileri beyendi ama kalsın dedi sanırsam kafasında satmak var
Valla serdar bey bir onu sormadım iyi akıl ettin ben yay'da takalım dedim kabul etmedi yazılımada sıcak bakıcagını sanmıyorum çok hız meraklısı değil çünkü torunları okula götürüp getiriyor ama yinede sorarım damadı degiştirelim arabayı diyor aklında yeni İ30 ve yeni kasa C180 var belki onu alır bilmiyorum damat sağlam anlıyacağınız Mercek olayını sordum yok dedi benimkileri beyendi ama kalsın dedi sanırsam kafasında satmak var
Kaputta ki hyundai arması dik şekilde değilde hafif geriye yatık şekilde olsaymış bence daha hoş dururdu