Öncelikle Selamlar; Kıymetli abiler ve kardeşlerim, siteyi biliyordum ama üye olmak ancak nasip oldu. 2003 1.5 Milenyum sahibiyim. Çok çilesini çektim ve çok da çilemi çekti. Yaz kış inanılmaz bir performansı var Allah için. Amma bu kardeşiniz bir 2004-06 arası bir Sonata almak ister ve de sorar; 1- Düz vites mi, otomatik mi? 2- Milenyum resmen fırlıyor bu biraz daha ağır mı olur? 3- Nelere dikkat etmeliyim? 4- En fazla ne kadar ödemeliyim? (2004-06 arası) 5- Vergisi kaç tl dir, sigortası kaç tl? 6- Yağ soğutma sistemi bunlarda varmıdır? 7- Otomatik şanzımanda sıkıntı yaşarmyım? 8- Parça durumu nedir? 9- 2.0, 2.0 GLS, 2.0 SOHC, 2.0 CVVT nedir, ne anlama gelir? 10- Bildiğiniz bir araç var mı? Şimdiden teşekkürler, İnşaallah ilgilenirsiniz..
yanıtların hepsini bilmiyorum, otomatik viteste sorun yaşama ihtimalin çok düşük. yağı düzgün değişmiş mi diye kontrol et, servis kaydında şanzıman yağı değişimine bak. her 100 bin kmde değişmeli. periyodik bakım parça fiyatları pahalı değil, ama normalde eskimeyen kırılmayan bir parçayı ararsan çok da ucuz değil. bu araçların otomatikleri daha makbul, çünkü D sınıfı.
1- önce bir kendinizi tanıtsaydınız daha şık olurdu 2- otomobil danışma bölümüne sormanız gerekenleri buraya yazmışsınız. 3- forum kuralları gereği başlık ile konu birbirini tamamlamalı 4- hoş geldiniz.
Merhaba oncelikle alacaginiz sonatanin tam modelini kafanizda belirleyin oyle yorum yapalim Zira 2004 2006 arasi sonata olmaz Ya 2004 tur yada 2005 Veya 2006 dir Cunku sonata 2005 6. Aydan sonra kasa degistirmistir Yani sizin deyiminizle 2004 le 2006 sonata ayni degildir Kasa ozellik ve fiyat olarak Siz hangisini sordunuz
Çok haklısınız, konuyu silseniz de tekrar açsam ben sırasıyla, biraz aceleye getirdik. Kesinlikle kabalık etmek istemem