Arkadaslar 6 yil aradan sonra tekrar hyundai accent alarak araniza katildim. Gerci nickim degisti ama... Aracima a457u getzlerin teybini takmislar direksiyon kumandasi calismiyor ayrica teybin tus isiklarida calismiyor bana bu iki konuda yardimci olacak arakadas var mi? Mumkunse semasini paylasabilirmisiniz? Semalarin paylasildigi bolumde bu model yoktu
Forumda konusu vardi mevcut hyundai arac teyp leri ve baglanti semalari. Konu basligi neydi hatirlamiyorum ama ses sistemleri bolumune bir goz atin bence HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Murat bahsettiginiz konuyu daha once okudum ama bu model orada yok. Muadili yada ayni sema olan baska bir modeli varsa da bilemiyorum
https://www.hyundaiclubtr.com/25244-hyundai-teyp-ve-seslendirme-cihazlari-semalari.html getz in kullanma kılavuzunda olabilir bir ihtimal, getzi olan arkadaşlar bakarsa iyi olur.
bana lazım olan model o konu başlığında yok köksal bey. hatta konuyu açan arkadaşa pm attım. sonuç yok maalesef. sanırım yine işi serdar bey çözer yabancı sitelerden falan
bu arada getz lerde direksiyon kumandası olmadığından bu teyp desteklemiyor da olabilir ama yurtdışı getz lerde direksiyon kumandasının olduğunu düşünürsek teyp te Türkiyeye özel değilse ( ki sanmıyorum galiba LG ve blaupunkt marka bi teyp) o zaman teyp destekliyordur
Benim erada (paylaşım da yapmıştım) teyp kablosunun 50cm ilerisinde dönüştürücü var, muhtemelen zenin araçta da var satndart "ISO soket" diye aratırsan ilgili bağlantı açıklamalarına erişirsin.
Bugun bi arkadasimla baktik. Tus isigini calistiramadik. Normal giris soketi 14 uclu ve onun ustunde bir de 3 uclu ayri bir giris var. Sanirim bu is olmayacak gibi
Bugun isinin ehli bir usta buldum. Teybi ilk kez gordugunu soylemesine ragmen hem tus isiklarini hemde direksiyon kumandasini yapti...