Haberi olmayan arkadaşlara haber vermek için konuyu açıyorum. bende telefon tutacağı, baloncuklu güneşlik aldım. birde akü takviye kablosu alacaktım ama bizim markete ondan gelmemiş. bugün başka bir markete uğrayacağım bitmediyse eğer alacağım. ihtiyacı olanlara duyurulur. mesela ilk yardım seti çok uygun ben geçen sene aynısını 40 TL ye almıştım. bel boyun yastığını inceledim gayet kullanışlı. kesinlikle reklam amacım yoktur olsa da bi menfaatim yoktur amaç bilgilendirmek.
Kesinlikle bende dun aksam gordm oto paspasi ve tlf tutacagi alacagim LG-G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama 19 haziran yaziyo kaldiysa aliriz bide oyle yano LG-G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mustafa bey paspas halı paspas plastik değil. telefon tutucu ise cok vasat bilginiz olsun. Ben inceledim. ilkyardım seti güzel GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bimdeki cila iş yaparmi pahali degil ama uygulama zahmetli bosuna emek harcamis olmayalim. Forumda daha once kullanan varmi
A101'de olduğunu biliyordum tarihini bilmiyordum tarihini öğrendim hemen evin arkasındakine gittim her şey bitmişti. 4 tane kaydırmaz ped, 5 tane de telefon tutucu vardı. Aldım birtane telefon tutucu güzel iş görür. Ama 7 inç tableti tutamıyor :RpS_sad:
Aku takviye kablosunuda aldım 9.95tl fena değil. Teşekkürler A101 bu hafta oto ile alakalı bişi yok 30tl civarı vantilator var. 20tl keten bay ayakkabı var. Bi bakın isterseniz sitesinden Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Tapatalk