HERKESE SELAMLAR 99 MODEL 2000 ÇIKIŞLI YUMURTA VAR BUNA 2 CAM OTAMATİK VE AYRICA KLİMA TAKTIRABİLİRMİYİM AYRICA FİYATI NE OLUR TAHMİNİ ACEMİYİM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM. SAYGILARIMLA
klima bundan 3 sene önce istanbulda takılıyorlardı fiyatıda 500 liraydı şuan bilmiyorum ne kadar olduğunu... Elektrikli cama gelince evet yapılıyor ama ne kadar tutar bilmiyorum önceden 87 doğan arabam vardı ona 4 cam elektrikli yaptırmıştım ölede pahalı bişeyde değildi
ÜSTÜNDE YOK ORJİNALİNDE YERİ VARMI YOKMU BİLMİYORUM KLİMA TAKMAK İÇİN CAMLARDA MANUEL OLURSA 2 CAM OTAMATİK YAPICAZ
klimada cam otomatiğide takılıyor merak etmeyin ama nekadar orjinal olur orası şüpheli fiyat hakkında bilgim yok oto sanyilre bakın yada ona verecğiniz para ile birazdaha donanaımlı arac alın..
takılır arkadaş ben ön camlara taktırdım ve inan bana orginalden daha hızlı açılıp kapnıyor ayrıca modül taktıdrım alarma basında camlar otomatik kapanıyor sana tavsiyem en ucuz motorlardan alma cenmax cam kaldırma kitleri var onlardan al 250 lira tutuyor ama ilk önce bir oto camcıya götürük krikolarını elden geçirmesi lazım ne akdar rahat kalkarsa cam motorunda motorunda o kadar az yorulur işte burdan bakabilirsin http://urun.gittigidiyor.com/CENMAX-CAM-KALDIRMA-MOTORU-2-LI-UNIVERSAL_W0QQidZZ16613847 klima olayını bende bilmiyorum benimde aklımda var çıkma bulmamız lazım
Klimanın elektrk tesisatı hazır kompresör davlumbaz fan gibi ekipmanları temin etmek gerek.. kompresör hariç diğer parçaların 0'ı piyasada mevcut..