başlıkta yazdığım gibi ön hoparlörler patlak değiştirilmesi gerekiyor ama ebat olarak kafam karıştı dışarıdan ölçtüğümde 20x13cm gibi oval bir ebadı var ama içten nekadar bilemiyorum sizce bu hoparlölerin ebatları kaç olmalı
Öncelikle hoşgeldiniz. Tanıtım bölümüne de bekleriz. En sağlıklı olanı hoparlörün tekini söküp buna göre araştırma yapmanızdır. Ayrıca bu model araca sahip arkadaşlarımız size yardımcı olurlar.
teşekkürler kimsenin hoparlörlerin ebatı hakkında bilgisi yok sanırım neyse heralde ben de içini açtırıp baktırıcağım sanırım
Arakadaşım, Ebat araştırmana gerek yok. Ön kapılardaki kolonları söksende onların + / - kablo bağlantı soketi farklıdır. Alacağın standart ön kapı kolonu olacaktır. Eski kolonun soketini bozmadan söküp yeni kolona leğimleyeceksin. kolonu yerişne takıp soketi yerine oturtacaksın. 3 adet vida kolonu tutuyor. Kesinlikle plastik korumasını koymayı unutma orijinal sesi alamazsın. Tviter Göbekli olursa sorun yaşayabilirsin. İlk önce sök o kolon ile yenisi alabilirsin.
13cm lik sony 1325 kolonlarından taktırdım daha büyük kolon camlara denk geliyordu kolonların plastik koruması tam uymadı mecburen çıkartttık öyle taktık ses fena değil eskisine göre süper diyebilirim.